FC Nordsjælland forlænger med Villads Rutkjær

09.07.2024 07:00

15-årige Villads Rutkjær og FC Nordsjælland har skrevet under på en ny kontrakt, der betyder, at det unge forsvarstalent fortsætter med at være en del af drengeprogrammet på FCN's akademi.

Villads Rutkjær har allerede vist sit store potentiale frem på FC Nordsjælland U17-ligahold, hvorfor akademidirektør, Juan Jose Jacob Peñalver, er meget glad for at have forlænget med det unge forsvarstalent.

– Villads er en meget moden spiller. Han har fra en tidlig alder været vant til at spille en årgang op, hvilket fortæller noget om den kvalitet, han besidder. 

– Han udviser stor ro og overblik med bolden og formår både at drive og spille forbi presset. Det har han vist, at han kan mestre på øverste hylde nationalt såvel som internationalt. Villads har nogle ekstraordinære spidskompetencer i spillet med fødderne, hvor han har et virkelig godt blik for spillet. Vi har både tidligere og i den forgangne sæson set ham spille på den centrale midtbane, hvilket også vidner om hans kvaliteter med bolden under pres.

– Derudover har Villads et rigtig godt mindset og arbejder benhårdt, ligesom han besidder nogle stærke lederkompetencer, som vi i FCN fortsat gerne vil dyrke og have gavn af. Han har flere gange vist, at han evner at lede et hold.

– Vi glæder os til at få arbejdet endnu mere i detaljen med Villlads’ udvikling og færdigheder. Vi er overbeviste om, at Villads nok skal tage de næste skridt og i de næste par år vil fortsætte sin positive udvikling.

Villads Rutkjær

- Jeg er meget stolt og glad over at skrive under på min nye kontrakt med FC Nordsjælland. Jeg har allerede været i klubben i en del år efterhånden, hvor jeg har udviklet mig rigtig meget. - Det er det helt rigtige for mig at forlænge med FCN, da jeg er overbevist om, at det er her, jeg kan fortsætte min udvikling og tage de næste vigtige skridt i min karriere. - Jeg synes, at fremtiden her i klubben er spændende, og der er nogle nye tiltag, som jeg også bliver en del af, hvilket jeg selvfølgelig glæder mig helt vildt til. Jeg ser frem til at spille endnu flere kampe på et højt internationalt akademiniveau og fortsætte min positive udvikling.