Sidste træningskamp venter: Den type træningskamp vi sigter efter

11.07.2024 14:00

Superliga-truppens træningslejr i Holland lakker mod enden - og i morgen spiller vi sidste træningskamp, inden det for alvor går løs i 3F Superligaen næste fredag, når vi hjemme i Right to Dream Park møder AaB.  

Vi har taget en snak med Cheftræner Jens Fønsskov Olsen inden træningskampene mod hollandske FC Twente. Der bliver spillet fire gange 45 minutter, hvorfor der venter truppen to fulde kampe, og cheftræneren håber, at kampene kan være med til at give spillerne de sidste par procenter inden sæsonåbneren om AaB den 19. juli. 

Jens Fønsskov Olsen

- Der venter igen en spændende opgave i morgen, når vi møder et dygtigt Twente-mandskab, der i sidste sæson fik bronzemedaljer i Æresdivisionen. - Det er altid den type modstand, vi sigter efter i de her træningskampe. Vi vil gerne have det bedst mulige matchup, vi kan få, så vi står helt skarp til Superliga-starten. - Vi har haft nogle gode forhold her i Holland, hvor vi har trænet godt og intenst, og hidtil har krydret det med en god træningskamp mod AZ Alkmaar. Vi kan forhåbentlig slutte træningslejren af på en god måde i morgen mod FC Twente. På den måde får vi den bedste udbyttet af vores ophold her i det hollandske. - Vi skal selvfølgelig også sørge for, at spillerne står stærkest fysisk muligt til den 19. hjemme i Right to Dream Park, hvorfor det handler, at så mange spillere som muligt spiller 90 minutter og lægger det næste lag på deres fysiske forfatning. Så det bliver to separate kampe over 90 minutter. - Vi skal være skarpe på vores aftaler og udvikle vores realtioner. Vi vil helt sikkert blive udfordret i vores evne til at bygge op over for et højt pres, og her bliver vores evne til at tænke og justere hurtigt utrolig vigtigt. - Opstarten har været meget intens, men vi har haft et godt udgangspunkt at arbejde ud fra, hvilket har betydet, at vi har kunne arbejdere endnu detaljeret. - Derudover har det glædet mig at se, at der er mange af spillerne, som har budt sig til i løbet af opstarten, hvortil vi også har haft mulighed for at se en masse af de unge komme op og træne med på Superliga-holdet.