Ny FCN-kontrakt til Mads Emil Larsen

05.07.2024 06:30

Nu er fremtiden faldet på plads for den 16-årige midtbanespiller, Mads Emil Larsen, da både han og FC Nordsjælland har sat kuglepennen på en ny kontrakt.

Mads Emil Larsen spiller til daglig på FCN's U17-hold, og den unge midtbanespiller glæder sig over, at han kan forsætte sin udvikling her i klubben.

Mads Emil Larsen

- Det er virkelig rart at have forlænget med FC Nordsjælland. Jeg er glad for at spille her i klubben, og det betyder meget for mig, at jeg har mulighed for at blive. - Jeg har forlænget min kontrakt, da jeg synes, at klubben har en god plan for mig. Dertil er der en stor tiltro til mig fra FCN, og det er fedt at mærke. Jeg nyder at spille her, så det var ikke et så svært valg for mig. - Jeg ser meget frem til de kommende år, hvor jeg er sikker på, at der venter en hel masse store oplevelser. Jeg glæder mig meget til at opleve verden gennem fodbolden. Det bliver formentlig en anden hverdag, jeg skal vænne mig til, men jeg glæder mig til at se og opleve, hvad fremtiden bringer for mig her i FC Nordsjælland.