Kian Hansen på 150 kampe: Nyder at dele ud af min erfaring

28.07.2024 08:00

Inden lørdagens kamp mod FC Midtjylland blev Kian Hansen hyldet hjemme i Right to Dream Park, da han i sidste uges sejr mod AaB rundede en skarp milepæl for klubben. Vores anfører ramte nemlig 150 kampe med FCN-logoet på brystet, hvilket blev markeret til stor applaus fra hjemmepublikummet. 

En ny æra i klubbens historie

Kian Hansen blev i 2019 hentet ind fra FC Midtjylland, hvor han med sin erfaring fra ind- og udland skulle være en lederskikkelse for de mange unge spillere. Der er sket meget på de fem år, hvor de sportslige resultater igennem årene har budt på op- og nedture. – Det er altid fantastisk at få lov til at spille så mange kampe – hvor jeg også har været så heldig at kunne være med til at starte en ny æra i klubben. Da jeg kom til, var vi det her bund top-6-hold, hvor vi også var nede og være pressede af nedrykningen et enkelt år. Vi har dog i de sidste to sæsoner virkelig fået bygget på, hvor vi har fået skabt en fantastisk kultur og spiller noget virkelig god fodbold.

Rollen som leder

Kian Hansen sætter en ære i at dele ud af sin erfaring til de yngre spillere – ligesom han husker at nyde, at han hver dag træner med spillere, der besidder masser af talent. – Jeg blev hentet ind i 2019 som den her lederskikkelse. Det var en ung trup, hvilket det stadig er, selvom vi har fået flere ældre og rutinerede spiller ind. Jeg prøver at give så meget ro og erfaring fra mig som muligt. Vi er jo så heldige, at vi har et fantastisk talentsystem i klubben. – Jeg forsøger også at huske at nyde, at jeg kan spille sammen med så mange spillere, der har så stort potentiale og som ofte er her på lånt tid, qua deres store kvalitet. Det er fantastisk at komme til træning og være sammen med drengene. Jeg elsker at være her – og jeg nyder at dele ud af min erfaring.