HOME JERSEY 2024/25: Med hele Nordsjælland på trøjen

16.07.2024 09:30

En ny og spændende sæson står for døren! 🐯

Og i 3F Superligaen, i Gjensidige Kvindeligaen og på akademi-holdene er spillerne klar til at kæmpe med hele Nordsjælland på trøjen.

Den nye hjemmebanetrøje for 2024/2025-sæsonen er nemlig en hyldest til Nordsjælland, regionens kommuner og deres borgere.

Se videopræsentationen af den nye hjemmebanetrøje længere nede – sammen med en masse billeder af vores Superliga- og Kvindeliga-spillere, som fik lov at hoppe i trøjen, inden det for alvor går løs på grønsværen.

Hvad betyder de 11 streger?

De 11 streger er ikke tilfældige – hverken i antal eller længde. Hver streg repræsenterer en kommune i Nordsjælland, og faktisk startede det hele med et søjlediagram over indbyggertallene. Stregernes længde passer nemlig forholdsvismæssigt med antallet af borgere i den enkelte kommune – derfor siger vi, at vi går på banen med hele Nordsjælland på trøjen. Furesø Kommune, som er hjemsted for moderklubben Farum Boldklub og hjemmebanen Right to Dream Park, har fået en særlig markering i form af en tykkere streg og en placering lige under klublogoet. På grafikken kan du se, hvilken streg der repræsenterer hvilken kommune og dens borgere. På bagsiden af trøjen, lige under kraven, er den nordsjællandske region afbildet som et udsnit af Danmarkskortet, så fronten forbindes med bagsiden – med et håb om, at regionen altid vil have spillernes ryg, når de kæmper i trøjen.

Nyt design til rygnumrene

Spillernes rygnumre har fået et nyt og helt særligt udtryk. Også her er der hentet inspiration i noget velkendt, nemlig FC Nordsjælland-logoet. Alle numrene er således designet ud fra de forskellige vinkler, streger og rundinger i FCN-logoet og tigerhovedet – sirligt sat sammen til det enkelte ciffer. Du kan selvfølgelig få det nye nummerdesign trykt på din trøje i FCN Shoppen. Det kan for eksempel være med din yndlingsspillers navn, men vi kan også lave et særtryk med dit eget navn, kælenavn eller hvad end du måtte ønske.