Ankommet til Tyskland: Vi glæder os over at være i gang

31.07.2024 19:31

Sommerens træningslejr for Kvindeliga-holdet er skudt i gang, og efter en dag med rejseaktivitet og indlogering kunne der også sættes flueben ved første træningspas på banen i Tyskland. 

Nu venter der endnu flere træningspas og også to træningskampe mod Eintracht Frankfurt og Hoffenheim henholdsvis torsdag og søndag. Og cheftræner Chris Sargeant nyder at være kommet i gang med lejren.

Mulighed for at arbejde på relationer 🙏

– Vi glæder os over at være i gang – og til at komme endnu mere i gang. Vi har haft en rigtig god start her et par uger inde i forberedelserne til den nye sæson. Kvaliteten fra spillerne er meget høj, og jeg glæder mig til at komme i gang for alvor. De første træningskampe handler om at komme ind i rytmen igen, finde tilbage til de interne forbindelser på banen og generelt komme i kampform. – Træningslejrene giver os altid mulighed for at arbejde på relationerne, det sociale i holdet og på kulturen. At vi var så gode til de her ting, var én af grundende til, at vi var så succesfulde i sidste sæson. Alle var en del af det – og vores kultur og sammenhold var så stærkt, at det fik os et godt stykke hen imod sidste sæsons succes.

Gjensidige Kvindeligaen bliver fløjtet i gang lørdag den 10. august, hvor vi møder Kolding IF hjemme i Right to Dream Park kl. 15:00. Træningskampene i Tyskland er målrettede den hjemlige liga, men spiller også en vigtig rolle i vores europæiske kampagne, hvor portugisiske SL Benfica venter.