Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Fønsskov Olsen efter premiere-sejren: Tre flotte mål

19.07.2024 21:58

Fredag aften blev 3F Superligaen skudt i gang med en 3-0-sejr over oprykkerne fra AaB. Marcus Ingvartsen åbnede ballet efter cirka 18 minutters spil, og kort efter fulgte et debutmål fra Peter Ankersen.

I anden halvleg kanonerede indskiftede Mads Kristian Hansen bolden op i hjørnet med et tørt venstrehug. Hen mod slutningen blev der debut til Levy Nene, der sluttede sig til Superliga-truppen fra Right to Dream-akademiet i Ghana i forbindelse med holdets opstart til den nye sæson.

Der var debut i cheftrænerstolen for Jens Fønsskov Olsen, som dermed lagde ud med en sejr i sin første kamp i spidsen for FCN-mandskabet.

– I perioder var vi rigtig gode i spillet med bolden, og vi fik sat nogle positioner i vores offensiv, der virkelig åbnede AaB, lød det fra cheftræneren efter slutfløjtet.

– For eksempel var vi gode til at finde “lommerne” mellem deres kæder, og vores backs var dygtige til at komme med frem og på den måde få skabt nogle gode indlægssituationer. De satte også hinanden op på Ankersens mål, som kom fra et indlæg fra Villadsen. Vi scorede tre flotte mål, og vi holdt AaB stangen i det meste af kampen, på trods af at vi kæmpede lidt med intensiteten i vores pres. Vi må også anerkende, at AaB var rigtig dygtige med bolden og satte os i en række dilemmaer. Derfor forsøgte vi med nogle forskellige presformationer undervejs for at få justeret ind.

– Jeg glædede mig også over at se nogle af de spillere, som nu skulle træde ind fra start. Hey spillede eksempelvis en stærk kamp sammen med Kian i midterforsvaret, og det var også godt at se Dorgeles på midten. Vores indskiftere gjorde det rigtig godt, og så er det dejligt at se nogle af de helt unge gutter som Sindre (Walle Egeli, red.) og Levy (Nene, red.) komme ind og bidrage.

– Vi skal tage de gode ting med til næste uge, hvor FC Midtjylland kommer på besøg. Der er stadig ting at arbejde med, men den første kamp efter en længere pause er altid lidt særlig og svær. Det var tilfredsstillende, at vi kom ud af den med tre point, og så skal vi bruge den glæde og selvtillid, en sejr kan give, når vi arbejder frem mod næste lørdag.

Der er kickoff kl. 16:00 lørdag den 27. juli mod FC Midtjylland, og billetsalget er i fuld gang via billet.fcn.dk.