Cheftrænerens forventninger i Holland: Skal give et godt afsæt til den nye sæson

03.07.2024 18:30

Onsdag morgen satte Superliga-truppen kursen mod Holland - og allerede onsdag eftermiddag var spillerne for første gang på græs i de nye omgivelser, da træningslejrens første træningspas fandt sted. 

Vi har taget en snak med cheftræner Jens Fønsskov Olsen om forventningerne til sommerens træningslejr. 

Jens Fønsskov Olsen

- Det bliver nogle intense dage. Vi har rigtig meget brug for alle de træningsminutter, vi kan få. Vi har jo også en masse nye, unge spillere med, som skal have alt ind under huden – måden vi træner på, principperne og så videre. Men de er så dygtige, så det er bare om at få forløst det hurtigst muligt. - Så har vi to kampdage mod nogle rigtig dygtige modstandere, hvor vi kampmæssigt skal lægge på. Så det ser vi rigtig meget frem til. - Det har en kæmpestor betydning for holdet at være afsted på en træninglejr. Det med at være samlet hele truppen så mange dage ad gangen gør bare, at man kommer tættere ind på livet af hinanden - udover at vi naturligvis får trænet en helt masse. - Det at du overhovedet ikke skal tænke på noget som helst andet end fodbold og forberede dig på træningerne –og at vi som trænere hellere tiden kan bombardere spillerne med klip og have de her individuelle samtaler – det betyder meget. Og det skal give os et godt afsæt til den nye sæson, som står for døren.

Træningslejren

🛫 Onsdag den 3. juli: Afgang til træningslejr i Holland 🏟️ Lørdag den 6. juli: Træningskamp i Holland (AZ Alkmaar 3 x 40 min) 🏟️ Fredag den 12. juli: Træningskamp i Holland (FC Twente 4 x 45 min) 🛬 Fredag den 12. juli: Hjemrejse fra Holland ⚽️ Fredag den 19. juli: 3F Superliga-premiere (AaB i Right to Dream Park)

Køb billet til FCN-AaB her 🎟️