Foto: Dejan Obretkovic (Gonzales Sports Photo)

Carljohan Eriksson skifter til Sarpsborg 08

01.07.2024 08:00

Siden januar 2023 har Carljohan ”Saku” Eriksson haft sin daglige gang i Farum, men fremover kommer den 29-årige målmand til at have norsk grund under støvlerne.
 
”Saku” skifter således til Sarpsborg 08 i den bedste norske række, som kører fra januar til januar og dermed er midt i sæsonen.

 
Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland
 
– ”Saku” har været en gennemført holdspiller i løbet af sin tid i FC Nordsjælland – både som lejespiller i første omgang og dernæst som en fast del af truppen. I mange klubber både ville og burde han være førstemålmand, og vi havde en klar aftale om, at vi ville støtte ham, hvis muligheden skulle opstå. Så selvom vi er kede af at skulle sige farvel, er vi samtidig meget glade for, at ”Saku” nu har fået den rette mulighed.
 
–”Saku” har været der for os, når vi har haft allermest brug for ham – det inkluderer blandt andet at spille sig igennem en historisk aften mod Fenerbahce med store smerter i Right to Dream Park. Han har fra første dag givet os alt det, vi havde håbet på, med sin stærke karakter og topprofessionelle indstilling både på og uden for banen, og vi er sikre på, at han vil blive en stærk leder i Sarpsborg. Vi ønsker ”Saku” og hans kone Aura alt det bedste i Norge.
 
Carljohan ”Saku” Eriksson:
 
- Det er en bittersød afsked, men en beslutning jeg føler, jeg er nødt til at tage. Jeg er ekstremt taknemmelig og stolt over at have været en del af FCN-familien, og jeg vil gerne sige en stor tak til alle de spillere og medarbejdere, jeg har arbejdet med. Det har været et utroligt halvandet år med mange uforglemmelige minder.

- Og så vil jeg gerne sende en masse kærlighed til fansene. I giver os nok mere, end I selv er klar over. Det er fantastisk at se og høre jer til kampene, både de voksne og især alle børnene. Fortsæt med at støtte holdet, som I har gjort indtil nu, tak! Der er kommer endnu større øjeblikke i fremtiden.

- Jeg ønsker jer alt det bedste og vil følge jer tæt!


 
Målmandsgruppen i FC Nordsjællands Superliga-trup tæller nu 28-årige Andreas Hansen, 21-årige Andreas Gülstorff og 19-årige William Lykke. Sidstnævnte er vendt tilbage til Farum forud for den nye sæson efter et lejeophold hos Hillerød Fodbold i 1. division.