Ankersen og Tverskov: Vi er mentorer for de unge

10.07.2024 18:30

Sidste sommer hentede vi Jeppe Tverskov til, der har vist sig at falde rigtig godt til på holdet både på og uden for banen. Nu har vi igen hentet en erfaren spiller til, da Peter Ankersen er ny mand i FCN-trøjen.

En ny klub betyder altid en masse forandringer, men hvad er det egentlig, der adskiller de forskellige hold, og hvor adskiller vi i FC Nordsjælland os fra andre hold?

Det har vi taget en snak med Peter Ankersen og Jeppe Tverskov om, der henholdvis har tre uger og en hel sæson at tale ud fra.

Peter Ankersen er på meget kort tid faldet rigtig godt i truppen, hvor han allerede her i opstarten bidrager med en masse erfaringer, viden og kvalitet på banen.

- Det har været rigtig godt her i starten. Det har været meget positivt lige fra dag ét. Jeg er faldet rigtig godt ind i gruppen og er ret nemt gået ind i rollen som en af de ældre, som det jo skal være her.

- Der bliver arbejdet knaldhamrende hårdt på træningsbanen med høj intensitet og kvalitet, så jeg synes, det har været en super start på min tid her i FCN.

"Hvis jeg kan være med til at flytte andre spillere et par procenter ved at dele ud af mine erfaringer og viden, så kommer det alle til gode."

Peter Ankersen

Selvom Peter Ankersen er en rutineret herre i fodboldtermer, så er den garvede højreback stadig blevet overrasket over, hvordan vi gør tingene her i FCN.

- Jeg er meget positivt overrasket over vores prep til træningerne, hvor vi styrketræner inden, vi går på banen, og det min krop responderet utrolig positivt på. Det har jeg ikke været vant til tidligere, men jeg synes, at det fungerer rigtig godt både i forhold til sammenholdet og opvarmningen af kroppen. Så det har jeg været positivt overrasket over.

- Træningen har også overrasket mig. Nu er vi en del nye ansigter, så det er klart, at man lige skal se tingene lidt an, men jeg synes, at vi har trænet i et overraskende højt tempo. Der er en god intensitet i vores træninger.

- Der er stadig en god portion ungdommens gå-på-mod i truppen, hvilket også afspejler sig i træningerne. Men jeg er ovenud tilfreds med både min personlige start, men også hvad jeg ser fra mine holdkammerater.