Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

To kampe i Los Angeles: Her er holdets fokus

26.01.2024 10:00

Superliga-truppens træningslejr lakker mod enden, og der kan snart sættes hak ved den sidste træning i San Diego-området.

Lørdag og søndag venter to træningskampe i Los Angeles, inden truppen vender retur til Danmark og tager hul på de sidste forberedelser frem mod Superliga-premieren søndag den 18. februar på hjemmebane mod Lyngby BK.

Weekendens modstandere spiller begge i den amerikanske MLS. Lørdag venter LA Galaxy med kickoff kl. 23:00 dansk tid, mens søndagens modstander er LAFC, som vandt MLS i 2022 og blev nr. 2 i 2023. Den kamp fløjtes i gang kl. 21:00 dansk tid.

- Vi skal have så mange som muligt i spil i løbet af de her to kampe, hvor vi sætter holdene sammen på baggrund af relationer. Det vil sige nogle spillere, som allerede har vist sig gode sammen, eller nogle konstallationer, som vi gerne vil have set lidt nærmere på. Det bliver prioriteringen, fortæller cheftræner Johannes Hoff Thorup.

- Derudover bliver der sat fokus på de ting, vi har arbejdet med i opstarten indtil videre. Til at begynde med har vi haft et stort fokus på vores opbygningspositioner og muligheden for at kunne angribe lidt mere direkte eller hurtigere indimellem. Forskellige bevægelser og positioner, som kan åbne op for det. Det har vi set i de to første kampe, vi har spillet, synes jeg, og det vil vi gerne se mere af i weekenden.

- De sidste par dage har vi så taget hul på vores defensive spil. Hvordan vi forsvarer indlæg og generelt vil forsvare vores felt – og selvfølgelig også fokus på vores høje pres, som altid skal sidde i skabet. Det vil derfor være de defensive ting, vi har mest fokus på i de kommende to kampe, men det skal selvfølgelig ske med det offensive mindset, vi altid har.

Det er desværre ikke muligt at livestreame weekendens træningskampe, men opdateringer og indblik kan findes på vores sociale medier og her på fcn.dk.