Hoff Thorups tanker om træningslejren: Skal bygge fundamentet til foråret

17.01.2024 07:00

Mandag drog Superliga-truppen afsted mod den amerikanske vestkyst, hvor de skal tilbringe de næste to uger. Og Cheftræner Johannes Hoff Thorup ser frem til en intens træningslejr, hvor der virkelig kan blive gået i dybden med tingene. 

- Vi i trænerstaben glæder os - og det ved jeg, at spillerne også gør. For det er virkelig en mulighed for os for at få bygget det fundament, der skal bære os igennem foråret.

- Vi har behov for god træning og vi har behov for at få den måde, vi gerne vil spille på, endnu mere fasttømret. Så derfor glæder jeg mig til en intensiv periode, hvor vi har rigtige gode forhold og virkelig kan gå i dybden med nogle ting. 

Cheftræneren påpeger desuden, at en træningslejr pr. automatik vil påvirke det sociale i en positiv retning. 

- Vi har spillerne og hinanden tæt på, så vi både kan få taget nogle snakke og arbejdet os igennem mange ting. Så det bliver to rigtig gode uger for os. 

- Vi har været igennem mange ting sammen - og bare det her efterår har været helt vildt spændende og udfordrende. Så vi er fasttømret som gruppe og kender hinanden rigtig godt. Men man stadig lægge lag på - og derfor bliver det spændende at se hinanden i et nyt setup og i et nyt miljø og kommer over og opleve en det af verden, som vi naturligt nok ikke spiller fodbold i så ofte. Så det glæder jeg mig til, det bliver rigtig spændende.