Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Enock Kofi Otoo skifter til Lyngby Boldklub

26.01.2024 08:54

Enock Kofi Otoo kom til Farum fra Right to Dream-akademiet i 2022 og har siden været en fast del af U19-holdet i FC Nordsjælland.

Den 19-årige angriber har ligeledes trænet med Superliga-truppen i perioder og deltaget på træningslejre, men med en svær udsigt til spilletid på seniorniveau i FCN har der været fokus på at hjælpe Otoo videre til nye muligheder.

Det er lykkedes i form af en aftale med Lyngby Boldklub, hvor angriberen vil blive holdkammerat med en række andre tidligere FCN-spillere, heriblandt Willy Kumado, som også har en fortid på Right to Dream-akademiet.

 

Søren Henriksen, assisterende sportschef for Superliga-holdet:

– Enock har gjort det godt på U19-holdet, men der er mange om buddet på de offensive positioner. Hensynet til Enocks videre udvikling har været centralt for os, og derfor har det givet god mening at hjælpe ham videre mod nye og bedre muligheder. Vi er glade for, at det er lykkedes med denne aftale, hvor alle parter har set det som en god mulighed for at komme tættere på spilletid på seniorniveau for Enock, og det skal vi også tage hensyn til.

– Enock har været en fornøjelse at have i vores miljø både i Ghana og her i Farum, hvor han har været en vigtig del af U19-truppen på akademiet. Han har også haft trænet med Superliga-truppen, men vi tror – ligesom med Willy (Kumado, red.), som tog til Lyngby sidste år – at han med dette skifte har bedre muligheder for at tage de næste skridt. Vi glæder os i hvert fald til at følge ham og ønsker ham alt det bedste.