Yannick Agnero udlejes til FC Helsingør

01.02.2024 20:00

Yannick Agnero skal i det næste halve år vise målnæsen frem i Nordic Bet Ligaen. FC Nordsjælland og FC Helsingør er således blevet enige om en lejeaftale, som sender den 20-årige angriber til Helsingør resten af sæsonen. 

Søren Henriksen, assisterende sportschef for Superliga-holdet:

- Yannick har helt sikkert et stort potentiale, men vejen til spilletid her i FC Nordsjælland har været for lang for ham – og han har en alder, hvor det handler om at spille kontinuerligt, så udviklingen ikke går i stå.  

- Vi er derfor glade for, at Yannick nu har fået mulighed for at prøve sig af i FC Helsingør, hvor han forhåbentlig kan se frem til endnu mere spilletid og får mulighed for at vise alle sine kvaliteter frem.


Yannick Agnero: 

- En lejeaftale med FC Helsingør er en god mulighed for at vise mig frem på banen. Det er vigtigt for mig med spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling som fodboldspiller – og det er jeg sikker på, at denne her lejeaftale kan give mig. 

- FC Helsingør går et rigtig spændende, men også udfordrende, forår i møde, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med min passion og dedikation på banen i hver evig eneste kamp, så deres mål kan blive indfriet.