Winonah Heatley og FC Nordsjælland forlænger med halvandet år

13.02.2024 13:00

22-årige Winonah Heatley har været en sikker skanse i FC Nordsjælland-forsvaret siden sin ankomst til klubben i sommeren 22. Det er indtil videre blevet til 34 kampe for den australske spiller, der fra dag et har taget et stort ansvar på sine skuldre og desuden er blevet en del af anførergruppen. 

Nu forlænger Winonah Heatley kontrakten med FCN, så samarbejdet løber indtil udgangen 2025. 


Jessica Davis, Sportschef for Kvindeligaholdet:

- At forlænge med Wini er et vigtigt skridt for at bevare stabiliteten i vores trup i de næste sæsoner. Det er virkelig vigtigt, at vi har spillere, der hele tiden skubber på og knokler for konstant at forbedre niveauet - og det er præcis det, Wini gør. 

- Hun har virkelig taget klubbens kultur til sig – hun har arbejdet i vores character-afdelingen i klubben, hvor hun også har hjulpet til med træning og involveret sig i Common Goal.

- Wini har bevist, at hun er en spiller, der har en stor indflydelse på banen, og hun er, hvad jeg vil kalde en ægte FCN-spiller. Hun er meget rolig under pres og er ivrig efter at lære og udvikle sig, hvilket passer godt med vores metodik.

- Wini har store drømme og ambitioner for sin karriere - og vi er glade for at fortsætte arbejdet sammen for at hjælpe hende med at nå dem.


Winonah Heatley: 

 - Jeg er virkelig glad for at have forlænget. Det har på ingen måde været en svær beslutning for mig. Jeg synes, at vi begyndt at vise al det potentiale, som truppen har. Og vi har rigtig store mål for, hvad vi gerne vil opnår - så det ville være fjollet at søge væk nu. 

- Det at jeg har været en del af anførergruppen har bestemt betydet, at jeg pr. automatik har taget mere 
ansvar. Det har har bragt et nyt aspekt til mit spil, så jeg er bestemt vokset som spiller og som person i min tid her i FCN. 

Født: 16. juli 2001 Debut: 7. august 2022