Josefine Funch og FC Nordsjælland forlænger samarbejdet

11.02.2024 10:00

Josefine Funch og FC Nordsjælland forlænger samarbejdet, således at kontrakten med den 22-årige midtbanespiller løber frem til sommeren 2025. 

Funch kom til FC Nordsjælland i sommeren 23 og har leveret så godt, at man allerede nu har besluttet at forlænge aftalen den alsidige midtbanespiller, som indtil videre har optrådt otte gange for FC Nordsjælland. 

Jessica Davis, Sportsdirektør for Kvindeligaholdet: 

- Funch kom til i sommers, hvor vi var meget glade for at få hende til, hvor timingen var helt perfekt. Lige siden hun er kommet til, har hun været en fantastisk tilføjelse til holdet. Hun passer perfekt ind på holdet – både kulturelt men også spillemæssigt. Hun er en fantastisk spiller, der både besidder vision, kreativitet og fart. Så hun tilføjer en masse dynamik til den forreste linje og til midtbanegruppen.

- At forlænge med Funch var en nem beslutning for os at tage. Jeg tror, at ved at vi beholder hende i dette miljø i længere tid er interessant, for jeg tror, at hun har et endnu større potentiale. Så vi er glade for, at vi får lov at beholde hende endnu længere. Hun møder altid ind smilende og glad, hvilket holdet og staben virkeligt værdsætter. Så vi er meget glade. 

Josefine Funch

- Jeg ser kun mig selv her, hvor jeg virkeligt elsker miljøet. Jeg føler, at jeg udvikler mig hver dag til træning, og jeg mener, at FC Nordsjælland og jeg er et rigtigt godt match både personligt – men også spillemæssigt. Selvom jeg kom til i sommers, er det rart at have fået forlænget min kontrakt allerede, så jeg er virkeligt glad.

- Jeg håber, at vi kan holde fast i topplaceringen i foråret, og at vi forsvarer vores pokaltitel. Vi er en trup, der har rigtig meget potentiale, så jeg har høje forhåbninger for holdet. Jeg tror, at det der adskiller FC Nordsjælland fra andre klubber, er det her fokus på mennesket som helhed.

- Man skulle gerne udvikle sig hele vejen rundt – både når det kommer spillet inden på banen, men især også når man er uden for banen. Det er virkelig dér, hvor jeg tror, at man vinder rigtig meget. Vi har en helt fantastisk stab, hvor der er plads til at få prioriteret det mentale aspekt. Så jeg er virkeligt glad og stolt over at forlænge min aftale.

Født: 3. december 2000 Debut: 26. august 2023