Hoff Thorup inden sidste test: Vi står stærkt

09.02.2024 10:51

En lang pre season

En lang pre season er efterhånden ved at have nået sin ende for Superligaholdet, der lørdag står over for den sidste test inden Superligaen starter op igen, når svenske BK Häcken kommer på besøg i Right til Dream Park.  Det bliver femte træningskamp for FC Nordsjælland - og Cheftræner Johannes Hoff Thorup er generelt glad for den pre season, vi har haft, hvor to af ugerne er blevet brugt på den amerikanske vestkyst i San Diego og Los Angeles.  - Jeg synes, at vi står et rigtig fint sted. Vi har spillet nogle fine kampe og haft en masse gode træninger. Og vigtigst af alt har der været tid til, at vi har kunnet gå i dybden med en masse ting og holde nogle gode møder med spillerne, hvor vi også har fået input.  - Vi har haft god tid til at få analyseret en masse ting. Så det har været dejligt og der har været ro på i den forstand, at vi ikke har skullet nå noget inden den næste kamp. Derfor har denne her lidt længere pre season været rigtig tiltrængt. Så jeg er ret fortrøstningsfuld. 

En god forpremiere

Hoff Thorup ser lørdagens test som en god forpremiere inden det for alvor går løs mod Lyngby søndag den 18. februar.  - Det er en rigtig fin test for os, fordi den forhåbentlig vil minde om en Superligakamp i intensitet og tempo. Men det betyder ikke så meget for os, hvordan de lige spiller. For det er vores eget spil, der er i fokus - og vi vil arbejde med de ting, som vi har brugt tid på i denne her pre season.  - Vi vil selvfølgelig gerne have nogle svar på, hvordan vi skal starte ud mod Lyngby. Og det håber jeg, vi får lørdag. For nu begynder vi selvfølgelig at spille den stamme af spillere, som vi kan forudse kommer til at spille mest mod Lyngby, sammen. - Vi har stadig ikke lagt os fuldstændig fast på, hvordan vi vil starte den kamp, men vi har valg nogle af de spillere, som man med ret stor sandsynlighed vil se i Lyngby-kampen.   

Har alt at angribe

Cheftræneren er dog glad for, at pre season snart nærmer sig sin ende og ser frem til igen at skulle spille kampe om point.   - Vi glæder os allesammen til at komme igang med kampene igen. Vi glæder os til at få fans tilbage på stadion og vi glæder os til forhåbentlig at få leveret nogle gode indsatser rundt omkring på de forskellige stadions i landet. - Vi går et forår i møde, hvor vi har alt at angribe i ligaen og har en pokalturnering, der bliver spændende for os. Så der er rigtig meget at se frem til, så det glæder vi os selvfølgelig til.  Forårssæsonen i Superligaen starter igen fredag den 16. februar med et opgør mellem Viborg og OB - og søndag spiller FC Nordsjælland hjemme i Right to Dream Park mod lokalrivalerne fra Lyngby.  Du kan sikre dig billetter til forårets første kamp her 👇

Billet.fcn.dk