Hoff Thorup efter Lyngby: En fantastisk start

18.02.2024 16:32

Så fik vi endelig sat forårssæsonen i gang i 3F Superligaen – og sikke en start vi fik. Den første kamp bød på et Derby, da naboerne fra Lyngby Boldklub gæstede os i Farum. Her kunne vi notere os en sejr på 3-2, hvor vores målscorere var Oliver Villadsen, Andreas Schjelderup og Martin Frese.

Kampen bar præg af en stor FCN-dominans, hvilket cheftræner Johannes Hoff Thorup var meget tilfreds med efter kampen.

– Vi får en god start, hvor vi har kontrol på kampen. Vi holder godt fast på bolden, hvor vi også har gode positioner oppe omkring deres felt. Vi får ikke lavet de helt store chancer i starten, men vi får lavet et godt tryk. Det er meget få gange, at de er omkring vores felt – eller får sat spillet på vores halvdel. Èn af deres få chancer resulterer desværre i et mål, der ikke skal ske. – Vi får slået tilbage helt fantastisk, hvilket siger meget om vores moral. Vi lægger bolden på midten og kommer frem over stepperne hurtigt. Det resulterer i en hurtig udligning, hvilket giver os et godt momentum til pausen og på vej ind til anden halvleg.

På trods af det store overtag med bolden, formår Lyngby i perioder at lægge et pres. Holdet fortsatte også med at angribe afgørelsen, på trods af at være foran. Cheftræneren er derfor tilfreds med, at man ikke lægger sig ned ved føringen, men at man fortsat jagter afgørelsen, og at man står imod meget af presset. – På trods af vi har bolden i størstedelen af kampen, formår Lyngby at lægge et pres og være farlige i perioder. Det sætter sig lidt i holdet – men måden vi slår tilbage på, og at vi i store dele af anden halvleg spiller ned mod deres mål og felt er rigtig godt. Jeg kan også godt lide, at vi har så mange omkring deres felt ved 3-1 målet. På trods af vi er foran med fem minutter igen, fortsætter vi med at jagte målet for at afgøre kampen. – Der er et par defensive ting, vi skal kigge ind i. Vi giver nogle chancer og to mål væk, der er for simple. Det første mål er en lang bold, hvor vi tager bolden forkert. Vi skal tage duellen tidligt, hvor vi skal gå op og vinde den, eller vi skal som minimum bare have modstanderen væk fra bolden. Ved det andet mål bliver vi for passive, hvor vi bakker for meget, efter Lyngby har smidt alt op i feltet. Der mangler vi lidt aggressivitet i forsvarsspillet. Der var mange gode ting i det her, så det er det, der står tydeligst for mig i dag, forklarer Hoff Thorup.