Academy to Superliga: Araphat Mohammed

28.02.2024 10:00

18-årige Araphat Mohammed er det seneste skud på Right to Dream-stammen, som nu bliver en fast del af Superligatruppen. 

Den talentfulde midtbanespiller skrev under i januar, og nu hvor arbejdstilladelsen og andet papirarbejde er gået igennem, er han allerede begyndt at træne med Superliga-truppen.

Du kan blive meget klogere på Araphat her👇

Araphat Mohammed

- Det føles rigtig godt at være her i FC Nordsjælland. Jeg kan ikke vente med at komme igang. Jeg har allerede været med til nogle træninger og det har været rigtig godt indtil videre. Men naturligvis også hårdt. Det er et højt niveau og man er nødt til at kæmpe og præstere til hver eneste træning, hvis man skal kunne følge med. - Jeg er opsat på at give alt, hvad jeg har i mig for at opnå de bedste resultater med FC Nordsjælland. Selvfølgelig vil jeg vise alle, hvad jeg er i stand til på banen, men det kræver i første omgang, at jeg får vist mig selv frem på træningsbanen - og det er der, mit fokus er nu. - Jeg har naturligvis kunne følge med i den rejse, mange af de Right to Dream-spillere, som har været i klubben, har taget. Og det er en kæmpe stor inspiration for mig at se de skridt, de har taget - både i FC Nordsjælland og efterfølgende i de større ligaer.

Alexander Riget, teknisk direktør i FC Nordsjælland

- Araphat er en spiller, der har nogle spidskompetencer på et ekstraordinært højt niveau. Han har en rigtig god venstre fod og er samtidigt meget duelstærk. - Araphat har primært spillet centralt i banen i sin ungdomstid, men han kan dog også spille på kanten, hvor han kan komme ind i mellemrummet. Han er en spiller, vi ser et stort potentiale i, men også en spiller, der formentligt skal bruge lidt tid på, at tilpasse sig tempoet i superligaen. - Det at vi i Right to Dream-regi igen har mulighed for at bringe en spiller til FC Nordsjælland viser virkelig, at vores internationale akademier leverer et utrolig flot stykke arbejde. Vi glæder os rigtig meget til at se Araphat folde sig ud i klubben og vise, hvad han er i stand til - som han også har gjort det for Right to Dream og vores Internationale Akademi.