Yannick Agnero solgt til svenske Halmstads BK

01.08.2024 15:00

Yannick Agnero har taget turen fra Right to Dream-akademiet i Ghana til Farum, og nu er det tid til at den 21-årige angriber tager det næste skridt i sin karriere. Den unge ivorianer skifter nemlig FC Nordsjælland ud med svenske Halmstads BK, der aktuelt er nummer 10 i den bedste svenske række.

FC Nordsjælland og Halmstads BK er blevet enige om en permanent aftale, som sender den 21-årige ivorianer til Sverige. Yannick Agnero har tre Superliga-kampe med tigeren på brystet, og nu er det tid til, at den unge angriber skal vise sin målnæse frem i Allsvenskan for Halmstads BK.

Søren Henriksen, assisterende sportschef for Superliga-holdet:

- Yannick har et stort potentiale, men vejen til spilletid her i FC Nordsjælland har vist sig at være for lang, hvorfor det giver mening for alle parter, at han får mulighed for at vise sig frem et andet sted. Yannick har en god personlighed, og vi er glade for at kunne hjælpe ham sikkert videre i hans karriere. 

- Halmstads BK har vist interesse for Yannick i længere tid, og efter en kort prøveperiode står det klart, at et permanent skifte er interessant for både Yannick selv og Halmstads BK. Vi er sikre på, at Yannick nok skal få succes i det svenske, og vi er glade for, at han nu får chancen for at vise sine gode kvaliteter frem i en stærk svensk liga.

- Vi kommer til at følge Yannick tæt, og vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden.

Yannick Agnero

- Jeg er taknemmelig for at have været en del af FC Nordsjælland og Right to Dream gennem de sidste mange år. Jeg har lært en masse i min tid her i klubben, og jeg er sikker på, at det vil gavne mig fremadrettet. - Det har været nogle lærerige år, og jeg føler mig nu klar til at tage det næste skridt i min karriere, og jeg er glad for, at muligheden hos Halmstads BK bød sig. Jeg er sikker på, at et skifte på nuværende tidspunkt er det rigtige for mig og min udvikling, selvom jeg har haft en god tid her i FC Nordsjælland og før det på Right to Dream-akademiet i Ghana. - Jeg ønsker alle i og omkring klubben det bedste.