Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Oliver Villadsen runder 150: Noget jeg er stolt af

12.08.2024 09:43

Siden sin debut i 2019 har Oliver Villadsen trukket den røde trøje med tigerlogoet på brystet over hovedet yderligere 150 gange. Det blev markeret inden hjemmekampen mod Lyngby Boldklub, og her kan du læse, hvad hovedpersonen selv siger om milepælen, og hvilken organisation han har valgt at donere til.

Noget jeg er meget stolt af 1️⃣5️⃣0️⃣

– Det er stort at opnå 150 kampe for den her klub. Det var slet ikke noget, jeg havde turde drømme om, da jeg for efterhånden et godt stykke tid siden startede med at spille fodbold her. Og jeg synes også, at de sidste 50 kampe er gået enormt hurtigt – det føles, som om vi lige stod og snakkede om, at jeg havde spillet min kamp nummer 100. Det er noget, jeg er meget stolt af.

Det støtter jeg 🤝

Traditionen tro får kampjubilarerne 5.000 kroner, som de kan donere til et godt formål, der har en særlig betydning for dem selv eller som kan gøre en forskel for andre. Oliver Villadsen har valgt at støtte op om en organisation, der fortjener opmærksomhed for deres arbejde med børn og unge. – Jeg har valgt BørneTelefonen, fordi jeg synes, at det er vigtigt, at de er til rådighed for de mange børn og unge, der har brug for hjælp og rådgivning. Det kan være svært at spørge om hjælp, så jeg synes, at det er rigtig godt, at vi har sådan nogle som BørneTelefonen til at gøre det lidt nemmere og tilgængeligt at række ud efter hjælp.