Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Ugens optakt: De unge griber chancen

15.08.2024 13:49

I søndagens kamp mod Lyngby BK fik 18-årige Sindre Walle Egeli sin Superliga start-debut - og han kvitterede med et mål allerede efter 15 minutter.  

Ifølge anfører Kian Hansen og transitionstræner Thomas Kristensen er Sindre Walles præstation et godt eksempel på den talentmasse, der står klar i kulissen på Superliga-holdet. 

Kian Hansen

- Jeg synes altid, at det har været fortællingen i FC Nordsjælland. Vi har et virkelig godt ungt kul, som er klar til at træde til, når vi sælger etablerede spillere. Og det er jo den måde, vi gerne vil gøre det på her i klubben. Vi har så klar en rød tråd i klubben, at det er nemt for akademispillerne at træde ind på Superliga-holdet, fordi spillestilen er den samme. - Ud fra det, jeg oplever på træningsbanen hver dag, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Vi så i søndags, hvordan Sindre havde en impact med det samme - og han er bare ét eksempel. Der bliver hele tiden ved med at komme nye spillere, som virkelig kan bidrage med noget til det her hold. - Det er også derfor, at sådan en som jeg selv gerne vil være i miljøet - og derfor en spiller som Peter Ankersen er kommet, fordi han også godt kan se potentialet i de unge spillere, vi har, og måden vi gør tingene på. Der er ikke en limit på, hvor gode de kan blive - og det er også det, de lidt ældre spillere som os søger i forhold til, hvor langt, man kan være med til at presse dem til at blive bedre.