Tilmeld dig til DHL Kasseløbet 2024

23.08.2024 13:05

Endnu en gang har du mulighed for at støtte en god sag, når vi afholder DHL Kasseløbet 2024. Det er en oplagt mulighed for at kombinere motion, sjov og velgørenhed – og alle kan være med!

Hvad er DHL Kasseløbet?
DHL Kasseløbet er et velgørenhedsløb for hele familien, hvor vi samler penge ind til vigtige formål. Konceptet er enkelt: Løb så mange runder som muligt på én time. Hver runde er 1 kilometer lang, og løbet foregår i det naturskønne område i og omkring Right to Dream Park.

Jo flere deltagere, jo flere penge samler vi ind til de organisationer, der gør en forskel for børn og unge.

Praktiske informationer
Dato
: Tirsdag den 10. September
Tidspunkt: Kl. 17:15
Sted: Right to Dream Park
Rute: 1 km lang rute i og omkring Right to Dream Park
Koncept: Løb så mange runder du kan på én time
Pris: 100 kr. pr. deltager
Tilmelding: via billet.fcn.dk

Hvad støtter vi?
I 2024 løber vi for at støtte Børnehuset SIV og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital. Begge organisationer arbejder hver dag med at give ekstra støtte til børn og unge, der har brug for det. Det indsamlede beløb går ubeskåret til disse to organisationer og fordeles ligeligt mellem dem.
 
Sådan kan du støtte
Løb med: Tilmeld dig som løber for 100 kroner via billet.fcn.dk.
Donér: Selv hvis du ikke kan løbe, kan du stadig støtte sagen. Donér via MobilePay til 73674, og skriv 'DHL Kasseløbet 2024' som kommentar.

Tag hele familien med
DHL Kasseløbet er for alle, så tag hele familien med – også dem, der ikke ønsker at løbe. Vi åbner en fanzone i Right to Dream Park med aktiviteter for børn og voksne samt mulighed for at købe mad og drikke. Det er en festlig dag, hvor vi sammen kan gøre en forskel.

Vi glæder os til at se jer den 10. september, hvor vi igen samles om at støtte to gode formål. Ses vi?