Stort resultat for akademiet: U15 vinder prestigefyldt turnering

28.08.2024 10:44

Farum BK / FC Nordsjællands U15-drenge satte endnu en tyk streg under den solide talentmasse, der findes på akademiet, da de i søndags vandt den store internationale ungdomsturnering FA Supreme Cup efter 0-0 og sejr i straffesparkskonkurrencen i finalen over PSV Eindhoven. 

I turneringen, der blev afholdt i Utrecht i Holland, deltog hold som Juventus, Dortmund, Tottenham, Club Brügge, Genk og altså PSV Eindhoven, som i finalen måtte se sig slået af et velspillende FCN-hold. 


Anders Stisen, cheftræner for Farum BK/FC Nordsjællands U15 drengehold

- Jeg så et hold, som spillede meget afklaret og meget målrettet i forhold til de planer, der var blevet lagt. Og de gjorde et virkelig godt stykke arbejde med at få formet kampene på en måde, så de passede rigtig godt til os. - Vi mødte nogle virkelig dygtige modstandere, som havde nogle spidskompetencer, som var anderledes end dem, vi er vant til at møde i ligaen herhjemme. Og der håndterede vi rigtig godt at tage imod de forskellige udfordringer, som det gav. - Vi var gode til at spille kampene på vores måde og få dem over på vores præmisser, så de andre hold i højere grad skulle svare på vores styrker end den anden vej rundt. Så det var rigtig fornemt, og det var det, der lagde grundlaget for, at vi kunne levere to så gode dage, som vi kunne dernede. - Det var nogle gode hold, vi mødte. De var i hvert fald på samme niveau som holdene i toppen af U15-ligaen. Så det giver jo et stort boost til hele holdet og en stor tro på, at hvis vi spiller kampene på vores måde, så er vi gode nok til typisk at vinde kampene på vores måde - selv mod rigtig dygtige modstandere. Så forhåbentlig er det her med til at forstærke vores fornemmelse af, at vi kan forme kampene på den måde, som vi gerne vil - og få et godt resultat ud af det.