Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Sejr over FCK: Speciel oplevelse

25.08.2024 15:32

FC Nordsjælland sikrede sig en vigtig sejr på 3-2, da vi søndag eftermiddag tog imod FC København i en udsolgt Right to Dream Park. Vi fik en flyvende start ved at bringe sig foran 2-0 allerede efter 5 minutter. Sindre Walle Egeli åbnede scoringen i det 3. minut, og kort efter udbyggede Marcus Ingvartsen føringen.

Benjamin Nygren gjorde det til 3-0 i det 30. minut, og vi gik til pause med en komfortabel føring. Anden halvleg bød dog på et stærkt comeback-forsøg fra gæsterne. Orri Oskarsson reducerede i det 54. minut, og Viktor Claesson fulgte op med endnu en scoring i det 66. minut, men FCK kunne ikke få udlignet.

Dermed blev det til tre vigtige point, og cheftræner Jens Fønsskov Olsen glædede sig især over første halvleg, der resulterede i tre scoringer.

"Havde glædet os til den her kamp" 🤩

– Vi havde glædet og til den her kamp. FCK på et udsolgt Right to Dream Park har vi rigtig gode erfaringer med, og det plejer at være nogle fede kampe. Så jeg er glad for, at vi tog sejren med den her unge og lidt nye gruppe, der stadig skal spilles sammen. – Vi spiller en virkelig flot første halvleg og kommer i det hele taget rigtig godt fra start. Vi havde snakket om, at vi gerne ville komme ud med en angrebsivrighed og hele tiden jagte det næste mål. Det var en stor fornøjelse – også selvom det måske blev lidt for vildt til min smag i starten, hvor vi ikke holder alle vores positioner. Men vi scorer to vildt flotte mål, så det er svært for alvor at være utilfreds.

Et nyt hold skal spilles sammen

– Der er mange spillere, der har forladt holdet, og vi kiggede på startopstillingen fra sidste møde med FCK, hvor der kun er fem tilbage i dag. Det er vigtigt at huske, når vi ser på præstationen i dag, og det er næsten det, der gør mig mest glad her efter sejren. Vi skal arbejde hårdt med de unge mennesker, og vi kan ikke forvente, at det klikker perfekt hver uge. Men vi fik vist i dag, at vi kan præstere på et højt niveau.