Foto: Noah Thielemann

Programmet for søndagens kamp mod FCK

21.08.2024 12:00

På søndag slår Right to Dream Park dørene op for et brag af en fodboldkamp, når FC København kommer på besøg 🏟🐯 

Kampen starter klokken 16, men der vil allerede blive åbnet op for Arbejdernes Landsbank fanzonen fra klokken 14. Det ser igen ud til, at vejrguderne er med os, og at vi rammer de +20 grader søndag eftermiddag, så der er ingen undskyldning for at blive derhjemme. 

Særligt når der igen blændes op for god underholdning for store og små i Arbejdernes Landsbank Fanzonen, hvor Royal Unibrew vil dele øl ud til de 100 første. 

Overordnet program 🗓

👕 kl. 14:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben, hvor der ekstraordinært vil være tilbud på den nye FCN-bøllehat, der kan købes for 100 kroner . Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 14:00 åbner alle indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, ligesom vi vil anbefale at tjekke sin billet og orientere sig om, hvor man skal sidde, og hvilken indgang man skal benytte. På den måde kan vi nemmest få alle ind og på plads til kampstart. 🐯 kl. 14:00 og frem til kl. 15:30 er Arbejdernes Landsbank Fanzonen åben. Wild Tigers-initiativet 'Away på Right to Dream Park' har samlingspunkt i fanzonen klokken 14. 🍺 I ølboden ved C-tribunen kan der købes specialøl. Fanbaren er lukket inden kampen, men åbner umiddelbart efter slutfløjt. 🍻 Der vil være øl til de 100 første i Arbejdernes Landsbank Fanzonen, hvor der også vil være Happy Hour fra 14-15. 🎟️ kl. 14:00 åbner billethusene. Du sparer 20 kroner ved at købe din billet online. 🍔 Køb din burger hos Larsen Events burgertruck, der er placeret på hjørnet mellem C og D-tribunerne. Burgertrucken har både normale burgere og vegetariske alternativer. 🌯 Prøv KebabPåFarten i D2. 🌭 Grillen bag C-tribunen rykkes ned på hjørnet mellem B og C-tribunerne. Her kan du blandt andet sætte tænderne i den nye Tigerpølse 🐯