Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Optakt med Ankersen: Altid svært for FCK at komme til Farum

22.08.2024 11:00

Peter Ankersen har fået en flot start i den rød-gule FCN-trøje og blev noteret for sit første mål allerede i første runde mod AaB.

Siden er det blevet til 90 minutter i alle kampe for Ankersen, der søndag står over for sin tidligere klub, når FC København kommer på besøg i Right to Dream Park.

Og ifølge Ankersen selv, bliver der aldrig set frem til at skulle spille på kunstgræsset i Farum, når man kommer fra FCK. 

Peter Ankersen

- Min personlige erfaring er, at det aldrig er rart at komme til Farum som udehold. Nu har jeg prøvet det en del gange, og man forbereder sig på, at man kommer til at løbe rigtig meget – også mere end normalt. Det er alle bevidste om. Så jeg vil sige, at det altid er rigtig svært for alle hold at spille her. - Den måde, vi gør tingene på her i FCN, er jo meget possession-anlagt. Man skal have folk ud at løbe, og det var en af de ting, som var hovedtemaerne, når jeg skulle til Farum og spille med FCK. Løbeskoene skulle snøres, og man skulle virkelig være velorganiseret i samtlige 90 minutter, for lige pludselig kunne tingene gå stærkt. - Min oplevelse har været, at det er en af de udebaneture, man "frygter", for man ved, at det altid er svært at komme til Farum. Så nu er det jo fedt at være en del af det hold, som er vant til at spille her, og hvor det er modstanderen, som skal omstille sig til den måde, vi spiller på. - Jeg tror, at det på søndag bliver en kamp om at være tålmodig. Det bliver en kamp, hvor vi skal spille dem ned og holde bolden i spil i så mange minutter som muligt. Og så er det vigtigt, at vi kan undgå at lave de samme fejl, som vi gjorde mod Silkeborg, hvor vi blev lokket i den kontra, som Silkeborg var enormt skarpe til at udnytte. - Så hvis vi kan stå lidt bedre i vores restforsvar og samtidig være lidt mere tålmodige med bolden, så tror jeg på, at vi kan få brudt dem ned. Og der er generelt en stor tro på, at vi kan komme tilbage på sporet.     Der er næsten udsolgt til kampen - så skynd dig at købe dine billetter til kampen mod FCK her 👇

FCN-FCK 🎟🐯