Oliver Antman skifter til Go Ahead Eagles

13.08.2024 14:00

FC Nordsjælland og den hollandske Æresdivisionsklub Go Ahead Eagles er blevet enige om en aftale, der sender Oliver Antman til Holland. 

22-årige Antman kom til Farum i sommeren 2018 og kan skrive 108 førsteholdskampe for FC Nordsjælland på CV'et. I foråret 2023 var Antman udlejet til FC Groningen, men nu er det altså Go Ahead Eagles, der fremadrettet skal have glæde af den finske landsholdsspiller. 

 
Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland:
 
– Antman kom til FC Nordsjælland, da han var 16 år. Jeg har haft et tæt forhold til Oliver i den tid, vi begge har været her, og jeg er rigtig glad for, at han har fået en mulighed, som han selv synes er den rette for ham. 

– Jeg havde gerne set Antman blive her lidt længere. Men det er samtidig et af de tilfælde, hvor man også må acceptere, at han selv føler, at det er det rigtige. Det må man respektere, og det skylder vi ham. 

– Det betyder samtidig, at det åbner op for endnu mere spilletid til en af vores helt unge akademi-drenge i form af Sindre (Walle Egeli, red.) – og det er jo sådan, hjulene ruller her i FC Nordsjælland. Vi kan være ærgerlige over, at en rigtig dygtig spiller forlader os, men samtidig fejre den rejse, han har haft, og se positivt på de muligheder, det giver os. 

– Oliver har indimellem været lidt uheldig ift. skader, men man har aldrig kunnet sætte en finger på hans indsats. Og nu kommer han til et sted, som er en god mulighed for ham og hans videre udvikling. Vi takker ham for alle årene og ønsker ham alt det bedste på den videre færd.


Oliver Antman:

– Jeg er virkelig taknemmelig for alt, FC Nordsjælland har gjort for mig. Det har været en lang rejse på seks år nu, men jeg føler, at det er det rette tidspunkt at søge videre. 

– Jeg vil gerne takke alle de trænere og medspillere, jeg har haft gennem min tid her, ligesom der også skal lyde en kæmpe tak til vores fans. Klubben vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte, så tusind tak for alt.