Jobopslag: FC Nordsjælland søger klubudviklere

22.08.2024 17:00

I FCN Klubsamarbejde arbejder vi med at understøtte udviklingen af børnefodbold i vores 25 samarbejdsklubber - både på banen og strategisk – og lige nu søger vi flere deltidsansatte klubudviklere til vores team.

Hvis du brænder for børnefodbold og udviklingen af klubmiljøer, samtidig med at du har et stort drive for at udvikle dig fagligt i et spændende miljø, så er denne stilling perfekt til dig.

Du vil blive en del af Akademiet i Right to Dream Park, hvor det forventes, at du 3-5 gange om ugen vil være på banen i samarbejdsklubberne for at støtte klubbernes udvikling og inspirere de dygtige trænere og ledere, der står i spidsen i klubberne. Som repræsentant for FC Nordsjælland vil du have ansvaret for at understøtte samarbejdsklubbernes udvikling både på banen og på det strategiske plan.

Derudover bliver du en del af en spændende organisation, hvor du møder mange dygtige fagfolk, og du bliver automatisk tilmeldt FCN Træneruddannelse som et led i din udvikling.

Stillingen er en deltidsstilling, hvor lønninger aftales efter kvalifikationer, erfaring, faglighed og fleksibelt i forhold til antal ugentlige dage, du har mulighed for. Arbejdstiden lægger typisk eftermiddag/aften på hverdage, samt mulige weekenddage.

Hvis du synes, at ovenstående er interessant, så send en motiveret ansøgning til Leder af FCN Klubsamarbejde, Jacob Kolle Nielsen på mail [email protected]

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig som person, din erfaring i arbejdet med børnefodbold, fodboldtræner og lign., samt din uddannelsesmæssige baggrund, og hvad vi ellers skal vide om dig. Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi indkalder løbende kandidater til samtale.

For opklarende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jacob Kolle Nielsen på telefon +45 60 48 02 18 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.