Efter 13 år i FC Nordsjælland: Farvel til Oliver Villadsen

12.08.2024 14:15

13 år i FC Nordsjælland. 151 kampe for Superliga-holdet. Mål i det danske kongerige og Europas store scene.

Oliver Villadsen har allerede kunnet sætte flueben ved en hel del, og alt er gjort i den røde FC Nordsjælland-trøje, som han første gang tog over hovedet som 9-årig. Nu er det tid til nye eventyr for Villadsen, og selvom initialerne forbliver de tre samme, velkendte bogstaver, skal han nu tørne ud for den tyske traditionsklub, FC Nürnberg.

Og Villadsen efterlader et stort aftryk i Right to Dream Park.

Director of Football Phil Radley

– Den her aftale betyder en del for mig og for os som klub. Han har lige rundet 150 kampe for FC Nordsjælland, som han skiftede til som 9-årig. Han var en af de allerførste spillere i vores internationale program, hvor vi blandede spillere fra Danmark og Ghana. Og han var klar til at tage pladsen, da Mads Døhr forlod os. Han har været en del af vores udvikling som klub, hvor vi har kæmpet i bunden, vi har spillet europæisk, og vi har hængt medaljer om halsen. Så når man fortæller historien om FC Nordsjælland, fortæller man også Oliver Villadsens historie. – Vi har forberedt os på det her skifte, og i vores klub handler det jo altid om, at der står spillere klar til at udfylde en ledig plads. Sådan var det også for Oliver for godt fem år siden, så det er naturligt, at han nu får lov til at vise sine kvaliteter frem andetsteds. Så mens vi selvfølgelig vil savne Oliver som person og spiller, er det mit job at sørge for, at vi er godt dækket ind, og så vil vi glæde os over, at endnu en spiller tager turen igennem vores akademi og viser sig frem i Europa. Det bør vi alle sammen være stolte over.

Oliver Villadsen

Jeg vil gerne sige tak til alle efter 13 fantastiske år. Tak til fans, trænere, holdkammerater. Jeg er blevet hjulpet hele vejen af et hav af dygtige mennesker, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg har været her, siden jeg var en helt lille dreng med store drømme, og jeg fik lov til at spille mere end 150 kampe for den her klub. Nu starter et nyt eventyr, som jeg glæder mig rigtig meget til, og som jeg føler mig klar til. Jeg håber, vi ses igen på et tidspunkt.