Chris Sargeant efter sejr i Køge: Et kæmpe resultat

18.08.2024 13:34

Søndag eftermiddag dannede Capelli Sport Stadion rammerne om et tidligt topopgør i Gjensidige Kvindeligaen, da vi mødte HB Køge i sæsonens første udebanekamp.

Kampen startede meget som forventet med os meget på bolden, hvor HB Køge lå og ventede på at kunne straffe os på omstillingerne. Efter 34 minutters spil lykkedes det HB Køge at lægge tryk på vores mål, hvilket desværre også resulterede i et ærgerligt selvmål, hvorfor hjemmeholdet bragte sig foran 1-0.

Få minutter inden pausefløjtet var der en duel mellem Karen Linnebjerg og HB Køges Rebeka Maria Winther ude ved sidelinjen, der resulterede i, at Karen Linnebjerg røg ud omkring udskiftningsboksen med stor kraft og slog sin hånd. Dommeren tog sig til baglommen og viste det røde kort til HB Køges angriber.

Karen Linnebjerg var ikke i stand til at fortsætte kampen, og skadens omfang er stadig uvis. Chris Sargeant fortalt efter opgøret, at det røde kort havde stor indflydelse på resultatet.

- Det røde kort ændrede meget naturligt kampen til vores fordel, så jeg kan ikke brokke mig. Men det røde kort fik stor indflydelse på dagens kamp.

På trods af et stort spilovertag i første halvleg gik vi til pause bagud 1-0, men med en spiller i overtal, hvorfor troen på point stadig var stor. Vi fik fra anden halvlegs start lagt et stort tryk på HB Køges banehalvdel og efter en lille time fik vi udlignet til 1-1 på mål af sidste sæsons topscorer Emilia Asgeirsdottir.

Den 19-årige angriber var ikke færdig med at vise målnæsen frem, da hun blot syv minutter efter bragte os i front efter et flot oplæg af Josefine Funch.

Der kom ikke flere mål i kampen, selvom der flere gange var optræk i begge ender, hvorfor vi tog alle tre point med hjem fra Køge, og nu har seks point efter sæsonens to første kampe.

Næste opgave for Kvindeliga-holdet er på lørdag, hvor vi får besøg af OB Q hjemme i Right to Dream Park. Vores toppartner fra Arbejdernes Landsbank har opkøbt alle billetter til det vigtige opgør og inviterer til et brag af en fodboldfest, når der skal kæmpes for at fortsætte sejrsstimen ❤️💛

Et modstandsdygtigt hold

- Det var et kæmpe resultat for os. Hver gang vi kan få point fra et af de andre tophold på udebane, er det en succes. - Det var måske ikke vores bedste præstation i dag, men vi vandt kampen. Og jeg tror, det er kampe som i dag, der gør, at det er muligt for os at spille med på den øverste hylde. Vi spillede ikke vores bedste kamp, men fik alligevel alle tre point med hjem. Og hvis vi kan gøre det mod et andet tophold i Kvindeligaen, så er det slet ikke så slemt igen. - Vi er på ingen måde bekymret over dagens præstation. Det er kun sæsonens anden kamp, og vi står nu med seks point efter de første to kampe, så det viser også, hvor modstandsdygtige vi som hold er. Vi kan også fighte os til resultatet, når det hele ikke flyder, som vi ønsker det. Så nu ved vi også, at vi kan få point mod alle hold, selvom vi ikke nødvendigvis rammer dagen.