FC Nordsjælland lejer Alex Mighten

31.08.2024 18:45

FCN-offensiven får tilført nye kræfter i form af den 22-årige kantspiller Alex Mighten, der tiltræder på en lejeaftale gældende for resten af året.

Muligheden for at tilknytte Alex Mighten er opstået, da San Diego FC har indgået en transferaftale om at hente den hurtige offensivspiller fra Nottingham Forest til det nye MLS-mandskab, som træder ind i turneringen i 2025.

 

Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland:

– Alex Mighten er en hurtig og spændende kantangriber, som San Diego FC har signet til det nye MLS-hold, der samles i januar 2025. Den aftale har givet os mulighed for at låne ham i efterårssæsonen, hvor han med fordel kan hjælpe FCN og på kort sigt skærpe konkurrencen på de offensive pladser.

– Alex blev født i USA, men er vokset op i England, som han også har repræsenteret på U-landsholdsniveau fra U15 til U20. Han er uddannet på Nottingham Forests akademi og fik debut på førsteholdet som 17-årig med blandt andet 55 kampe i The Championship til følge.

 

Alex Mighten: 

– Jeg er virkelig glad for at komme til FC Nordsjælland. Et spændende hold i en spændende liga. Jeg er en stor beundrer af Right to Dream-tankegangen, og selvom det er et ungt hold, så kan man mærke en stor tro på og tillid til egne evner og spillestil. Jeg glæder mig til at møde den dygtige stab og mine dygtige holdkammerater, og jeg har tiltro til, at jeg kommer til at passe godt ind. Det vil jeg i hvert fald gøre alt for. Derudover så glæder jeg mig til at møde fansene og vise dem, hvad jeg kan bidrage med.

 

Alex Mighten kommer til at trække i trøje nummer 37.