Academy to Superliga: Levy Nene

05.08.2024 09:04

Han er allerede blevet introduceret til fansene i Right to Dream Park efter debut mod AaB og indhop senest mod FC Midtjylland. Her kan du blive endnu klogere på en af de nyeste tilføjelser i Superliga-truppen - hans navn er Levy Nene.

Alexander Riget

– Levy er en spiller, der igennem de seneste år har været en del at det internationale akademi, hvor han har fået en god spilleruddannelse på et højt international niveau. Det er også der, vi har lært ham at kende som en kampafgørende spiller i rigtig mange af de kampe, han har deltaget i, og Levy er en spiller, der med sin styrke og tekniske egenskaber i høj fart er i stand til at lave både mål og assist. – Levy har, siden vi startede op efter sommerferien, været en del af Superliga-truppen, og han har indtil videre gjort et rigtig godt indtryk og allerede fået spillerminutter i de første to Superliga-kampe. Så nu gælder det om at udvikle sig yderligere og blive kampafgørende i Superligaen.

Levy Nene

– Det har været godt at starte op med Superliga-holdet. Jeg kender heldigvis til systemerne og træningen, selvom der selvfølgelig er lidt mere intensitet. Så jeg har skullet vænne mig til niveauet i starten, men jeg synes, at jeg er kommet godt i gang med holdet. – Der er enormt meget talent i holdet blandet med nogle ældre spillere, der står klar til at lære fra sig. Det har været fedt at mærke. – Det var fantastisk at få debut på hjemmebanen. Det har altid været min drøm at spille fodbold – lige siden jeg var helt lille. Så selvom jeg var meget nervøs, da jeg stod på sidelinjen, var jeg også fyldt med glæde over at skulle komme ind til min debut. Niveauet var meget højere end træningskampene, men det var fedt at prøve, og nu er jeg bare sulten efter flere af de oplevelser.