Tilskuerinfo til mesterskabsspillets første hjemmekamp mod FC København

03.04.2024 11:30

På søndag spiller vi den første hjemmebanekamp i Mesterskabsspillet, når vi får besøg af de forsvarende mestre fra FC København.

Vi åbnede Mesterskabsspillet med en udesejr over FC Midtjylland, mens FC København tabte hjemme til Brøndby IF, hvorfor der på søndag er lagt op til en intens kamp i Right to Dream Park mellem 3F Superligaen nummer tre og fire.

Vi har haft godt styr på FCK på hjemmebane de sidste to år, hvor det ofte er et opgør, der har budt på mange mål og god underholdning. Det er der naturligvis ikke garanti for sker igen på søndag, men vi har skabt rammerne for en festlig søndag i Right to Dream Park.

Der er kickoff kl. 16:00, men allerede fra kl. 14:00 vil vi åbne vores to Arbejdernes Landsbank Fanzoner, hvor der vil være aktiviteter for alle aldre. Få det fulde overblik over programmet og aktiviteterne på dagen her 🔻

❗️Vi opfordrer alle til at komme i god tid.

Overordnet program

👕 kl. 14:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 14.30 åbner alle FCN-indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da vi forventer mange mennesker. 🐯 kl. 14:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. 🍻 kl. 14:00 og frem til kampstart er Fanbaren åben. Fanbaren åbner igen i to timer efter kampen. Der vil være happy hour i den første time fra kl. 14:00 - 15:00 🌯 Den populære kebab-foodtruck vil igen være at finde i Arbejdernes Landsbank Fanzonen. 🎟 Billethus 1 ved Indgang 1 vil være åbent fra kl. 14:00, hvor det vil være muligt at købe billet på dagen, såfremt der ikke er udsolgt.