Hoff Thorup efter sejren over FCK: Vi spillede med et enormt mod

07.04.2024 15:53

Søndag kl. 16:00 blev mesterskabsspillet sparket i gang hjemme i Right to Dream Park, da FC København var på besøg. Der ventede spillerne fyldte tribuner, da Right to Dream Park var udsolgt, og de mange fremmødte fans gik bestemt ikke skuffede hjem fra stadion.

Det endte nemlig med 2-1-sejr over de forsvarende mestre efter en utrolig medrivende og underholdende fodboldkamp. De to FCN-mål blev sat ind af Ibrahim Osman og Marcus Ingvartsen i første halvleg.

I optakten til dagens kamp havde vi fokus på den offensive værktøjskasse, og offensive viste igen rigtige gode takter mod FCK, hvor vi skabte chancer til mere end to mål.

Johannes Hoff Thorup var også glad for den offensive indsats, der igen blev lagt for dagen, og fortæller, at troen på tingene generelt er stor i truppen.

- Vi spillede med et enormt mod. Spillerne turde at tage de offensive udfordringer, vi stod over for. Vi tog ikke altid den simple løsning, men vi formåede i perioder at få kampen over på vores præmisser, og det krævede nogle gange, at vi gjorde det lidt uventede. Det har vi også behov for fremover, og der synes jeg, at vi har mange spillere lige nu, som er et godt sted og tør gøre de ting. Og det er så vigtigt for den måde, vi angriber tingene.

- Der er en enorm tro på tingene i truppen. Lige nu er vi dygtige, fordi vi skaber chancer på flere forskellige måde. Vi skaber chancer på standardsituationer, i etablerede angrebsspil og efter omstillinger, og det gør også, at spillerne løber rundt med en følelse af, at vi kan kreere chancer, hvornår end det skal være. Og det giver noget selvtillid – og også noget ro – i de ting, vi gør, at vi hele tiden ved, at der kan lægge en chance og vente rundt om hjørnet. Og det giver os en frihed til at præstere godt.

Gode præstationer avler flere gode præstationer

Vi åbnede i mandags mesterskabsspillet med en udesejr over FC Midtjylland, og fik i dag fulgt op på den gode start med endnu en sejr, hvilket begejstrer cheftræneren. - Det har været en rigtig god uge. Det har været to toppræstationer fra spillerne – både i de momenter, hvor der har været lidt modgang, og vi har skulle stå imod og så i store dele af kampene, hvor vi har været rigtige gode. - Vi tror på, at gode præstationer avler flere gode præstationer, så derfor er det også vigtigt for os, at vi kan tage de to seneste præstationer med os ind til kampen på torsdag. Selvom det har været en god start på mesteskabsspillet, fortæller Hoff Thorup, at vi skal blive ved med at bygge på. - Vi kan altid blive bedre, og vi kan altid endnu mere dominerende i længere perioder af kampene. Jeg er glad for en 60-70 minutter i Herning, hvor det var dejligt at se vores løb og offensive bevægelser. Og det var dejligt at se i dag, hvordan vi tog grebet i kampen efter en shaky start, hvor vi ikke var så gode. Dertil er jeg rigtig glad for det kvarter lige efter deres reducering, hvor vi bevarer roen og holder os til gameplanen, og derved får fat i kampen igen. Spillerne gør det fantastisk.

Næste hjemmekamp i 3F Superligaen er mandag den 22. april kl. 19:00, og du kan allerede nu købe dine billetter til kampen via linket nedenfor. Næste opgør er dog allerede på torsdag, hvor vi spiller returopgøret i pokalsemifinalen i Århus. Vi har brug for jeres støtte igen, og Wild Tigers har endnu en gang arrangeret but til kampen. 6 Stjerne Facility giver den første øl eller sodavand, og du kan tilmelde dig her.