Hoff Thorup efter Silkeborg: Fantastisk disciplin og arbejdsindsats

15.04.2024 20:04

På en kold mandag aften i Silkeborg skulle vi forsøge at fortsætte den gode start på mesterskabsspillet i 3F Superligaen. Aftenens modstander var et godt spillende Silkeborg-mandskab, der har vist gode takter i foråret. FCN-holdet skulle også forsøge at rejse sig efter et hårdt mentalt nederlag i Aarhus, hvor man desværre måtte sige farvel til pokalfodbolden for denne sæson. 

Efter en første halvleg med flere chancer i begge ender, kunne vi gå til pause med 0-0. Vi skulle dog allerede ind i anden halvlegs første minut, før Andreas Schjelderup fik lagt bolden forbi Nicolai Larsen i Silkeborg-målet. En god arbejdsindsats – og stærk defensiv præstation endte i tre point mere til kontoen, hvor vi nu har gjort rent bord med ni point efter de første tre kampe i mesterskabsspillet. 

Det var derfor en glad cheftræner, Johannes Hoff Thorup, efter kampen. 

– Det betyder enormt meget for os, at vi vinder her. Det var en hård torsdag aften i Aarhus, hvor vi har skulle samle os selv op – hvilket vi også har brugt noget tid på, der også har givet os en kort forberedelse til denne kamp. Vi spiller mod et Silkeborg-hold, der er godt spillende – især på denne hjemmebane, hvor vi skal løbe mere efter bolden, end vi plejer.

– Drengene hiver sig helt fantastisk op i dag på disciplinen og arbejdsindsatsen. Jeg er meget stolt over den her indsats, de sætter sammen i dag ovenpå et hårdt exit torsdag aften. Vi var klar over, at vi nok ikke ville ramme vores bedste kamp i dag. Vi havde lidt træthed, både fysisk og mentalt, ovenpå pokalkampen. Så vi var godt afklaret med, at den skulle fightes hjem til tider i dag, der skulle løbes lidt mere uden bold, og at vi skulle tage vare på de chancer, vi ville få i kampen. Der var heldigvis en del, så hvis der er et kritikpunkt, er det, at vi kun laver det ene mål.