Nye samarbejdsklubber: Velkommen, Gundsølille SG&IF, Furesø Bold Akademi og Kongevængets Boldklub

03.10.2023 06:31

FC Nordsjællands klubsamarbejde har fået tre nye medlemmer. Det er nemlig en stor glæde at kunne byde velkommen til Gundsølille SG&IF, Furesø Bold Akademi og Kongevængets Boldklub.

Christian Winther Borup, lederen af FCN Klubsamarbejde, er rigtigt glad for at tilføje tre klubber mere til vores klubsamarbejde.

– Samarbejdet med klubberne skal styrke både drenge- og pigesiden men har også til formål at udvikle trænere og klub. Mange af medlemmerne i de nye samarbejdsklubber er FCN-fans, så vi mener, det er det helt rigtige match, når vi både ser på menneske- og fodbolddelen. Vores klubsamarbejde handler nemlig ikke om antal – men om værdier og at vi matcher som klubber. 

– Vi oplever stor interesse i at få os i FC Nordsjælland som samarbejdsklub, så vi må nøje udvælge de klubber, vi mener, der er de rigtigte match for os. Der har vi vurderet, at de tre nye klubber passer perfekt ind, så jeg er både glad og stolt over at byde velkommen til dem, uddyber Christian Winther Borup.

Gundsølille SG&IF

Gundsølille SG&IF er en flergrenet forening, der har omkring 1100 medlemmer på tværs af sportsgrenene – hvor vi naturligvis indgår samarbejdet med fodboldafdelingen af klubben. Simon Lund Sørensen fra Gundsølille SG&IF ser uendelige positive muligheder ved samarbejdet. – Vi vil gerne give vores unge fodboldspillere noget at spejle sig i. Det inkluderer at højne niveauet for trænere og spillere, hvor de får mulighed for at deltage i kurser, øvelser osv. Vi deler også værdier med FC Nordsjælland hvilket er en af de vigtigste ting for os. – Vi ønsker, at alle vores spillere vil mærke håb og drømme, der med samarbejdet kommer lidt tættere på. Vi vil også bidrage med en masse fans, der kommer på stadion og støtter FCN – både herrer- og kvindeholdet. – At FCN gør så meget ud af kvindefodbolden har også været vigtigt for os. Vi vægter pigetræningen enormt højt i klubben, så at vi får mulighed for at dyrke det yderligere, betyder enormt meget for vores lille klub.

Furesø Bold Akademi

Furesø Bold Akademi er en nyopstartet fodboldklub, der udelukkede baserer foreningen på frivillighed. Klubben hører til i Værløse, og er dermed i vores absolutte nærområde hvilket er et vigtigt aspekt, i vores udvælgelse af samarbejdsklubber. Nick Roed Johansen fra Furesø Bold Akademi føler, at deres medlemmer kommer tættere på den klub, de til dagligt støtter. – Vi er en nyopstartet fodboldklub fuld af små og store FCN-fans. Vores klub fokuserer på at skabe gode mennesker og gode oplevelser, men vi vil også udvikle gode fodboldspillere for dem, der har lysten og ambitioner om at nå helt til tops. Alt dette føler vi harmonerer rigtigt godt, med FC Nordsjællands generelle arbejde med unge mennesker. – Som børnefodboldklub har vi rigtig mange børn der jævnligt kommer på Right to Dream Park, hvor de drømmer om selv at komme dertil en dag. Klubsamarbejdet bidrager derfor til, at de kan komme endnu tættere på drømmene, og at børnene føler, at de er en del af FCN. – Vi håber at bidrage med flere fans og nogle gode spillere. Vi glæder os til at komme i gang med træning for medlemmerne, sparring omkring spiller- og børneudvikling og sparring på trænerudviklingen.