Bliv klar til lørdagens topbrag i Right to Dream Park 🔥

14.09.2023 12:18

Her er de praktiske informationer forud lørdagens topbrag mod FC København i Right to Dream Park 🏟🐯

Efter landsholdspausen er det igen tid til, at Superliga-bolden ruller i Right to Dream Park, når FC København kommer på besøg på lørdag. 

FC Nordsjælland er i denne sæson ubesejret på hjemmebane, og har fået fuld udbytte af de første tre hjemmekampe i 3F Superligaen. Denne stime skal vi forsøge at forsætte på lørdag foran et fyldt Right to Dream Park.

I forbindelse med lørdagens kamp er der flere praktiske informationer, der er værd at notere sig både før, under og efter opgøret.

Alle FCN-indgange åbner kl. 14:30, mens indgangen til udebaneafsnittet åbner kl. 14:00 – og vi opfordrer alle til at komme i god tid.

Overordnet program

👕 kl. 14:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 14.30 åbner alle FCN-indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, ligesom vi vil anbefale at tjekke sin billet og orientere sig om, hvor man skal sidde, og hvilken indgang man skal benytte. På den måde kan vi nemmest få alle ind og på plads til kampstart. 🐯 kl. 14:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Her er der blandt andet hoppeborg, skydetelt, dartskive og andre aktiviteter for børn i alle aldre. 🍻 kl. 14:00 og frem til kampstart er Fanbaren åben. Fanbaren åbner igen i to timer efter kampen. Én fra trænerstaben kommer på besøg kl. 16:45. 🌯 Den populære kebab-foodtruck vil igen være at finde på hjørnet mellem C og D tribunen.

Information til FCK-fans 🤝

🏟 Udebaneafsnittet åbner kl. 14:00. 🌯 Som noget helt nyt sætter vi også en kebab-foodtruck op nede ved udebaneafsnittet, hvorfor det også er muligt for FCK-fans at nyde mad fra vores populære foodtruck før, under og efter kampen. Vi gør opmærksom på, at fans af FCK ikke er tilladt i FCN-afsnit. Hvis du i FCN-afsnit udviser tilhørsforhold til FCK i form af påklædning, adfærd eller lignende, vil du blive bortvist uden mulighed for refundering af billetprisen. Dertil kan du også blive afvist i indgangen, hvis du udviser tilhørsforhold til FC København ved indgangen til et FCN-afsnit.