FC Nordsjælland henter målfarlig, amerikansk offensivspiller

12.09.2023 19:00

På kort sigt venter et spændende efterår med deltagelse i tre forskellige turneringer for FC Nordsjælland.

Det langsigtede arbejde pågår imidlertid konstant i organisationen, og nu er vinterens første tilgang til Superliga-truppen allerede på plads. Til januar skifter amerikanske Milan Iloski således fra Orange County Soccer Club i Californien til Farum på en 4-årig kontrakt.

24-årige Iloski kan bedst beskrives som en hurtig og målsøgende offensivspiller, der scorede 22 gange i 31 kampe i 2022-sæsonen og har fået netmaskerne til at blafre 15 gange indtil videre i år.

I forbindelse med Right to Dreams engagement i FCN’s kommende søsterklub i San Diego og MLS er scouting-grundlaget blevet styrket og udvidet til nye markeder. Det har blandt andet gjort det muligt at identificere kvaliteterne hos Milan Iloski, som i øjeblikket tilmed træner og spiller under den tidligere FCN-midtbaneprofil og -akademitræner Morten Karlsen i Orange County.

Under den gode dialog med både Orange County SC, Morten Karlsen og spilleren selv har Milan Iloski udvist en exceptionel stærk karakter, der passer til FCN’s værdier og ambitioner, og han glæder sig til at komme i gang i Farum i det nye år.

- Da jeg hørte om interessen fra FC Nordsjælland, blev jeg med det samme meget tiltrukket af muligheden. Med klubbens udvikling og ambitioner in mente var det et nemt valg at skrive under, og jeg er vildt begejstret for udsigten til at blive en del af FCN, fortæller Milan Iloski.

- Jeg er en offensiv spiller, der elsker at skabe chancer og score mål. Forhåbentligt kan jeg begejstre fansene og bidrage til at skabe opmærksomhed om klubben. Jeg håber, at jeg kan score en masse mål for fansene og bidrage til klubbens succes – og så glæder jeg mig til at møde fansene i Farum.

Milan Iloski spiller 2023-sæsonen færdig for Orange County Soccer Club og vil starte op med sine nye holdkammerater i Farum til januar.

"Jeg er en offensiv spiller, der elsker at skabe chancer og score mål."

Milan Iloski