Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup inden rivalopgøret i Lyngby: Forberedelsen er vigtig

02.09.2023 10:41

Søndag står den igen på kamp i 3F Superligaen, når vi skal en tur til Lyngby, hvor sæsonens første rivalopgør venter.

Ovenpå torsdagens kamp i Serbien og kvalifikation til Conference League-gruppespillet ser Johannes Hoff Thorup frem til endnu en tæt kamp i 3F Superligaen på søndag, hvor forberedelsestiden er kort men vigtig.

- Det bliver igen en svær opgave i Superligaen, hvor vi ved, at kampene er tætte, taktiske og fysiske. Vi skal have forberedt drengene så godt og grundigt som muligt, selvom der er lidt færre dage at gøre det på, end vi plejer. Vi skal levere en ny god præstation for at kunne tage de tre point, hvilket vi har været gode til her i starten af sæsonen på trods af det travle program.

- Vi kan ikke klage over torsdagens europæiske kamp, da vi allerede der kunne se lidt frem mod søndagens opgør. Der er stadig friske ben i truppen, og selvfølgelig er det et hårdt program, vi er inde i, men vi har en stærk og bred trup, så det skal vi kunne håndtere. Vi kommer til at spille med spillere, der har friske ben på søndag på trods af torsdagens kamp.

En stærk defensiv

Starten af 2023/24-sæsonen har budt på mange flotte præstationer og gode resultater, hvor vores defensiv i høj grad har vist sig solid. I 3F Superligaen er vi det hold, der efter de første seks runder har lukket færrest mål ind med blot fem indkasseret mål, og vi er gået igennem kvalifikationen til Conference League uden at lukke mål ind. Johannes Hoff Thorup fremhæver også den defensive struktur frem mod søndagens opgør mod Lyngby BK. - Vi har startet sæsonen rigtig fint defensivt, hvor vi både i Superligaen og i Europa har lukket få mål ind og ikke givet særlig mange store chancer væk. Dét skal vi tage med til kampen mod Lyngby, da vi ved, at sandsynligheden for et godt resultat øges med en god defensiv struktur. Dertil vil vi som altid forsøge at kontrollere og styre kampen, så meget som muligt med bolden. Det er vores måde at gribe kampene an på, og det er også der, vi synes, vi er bedst.