Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup efter uafgjort i Lyngby: Vi skal løse det bedre

03.09.2023 14:16

Søndag eftermiddag stod den igen på Superliga-kamp, da vi var på besøg hos vores lokalrivaler fra Lyngby BK. 

Det blev en kamp med høj intensitet og mange dueller, hvilket Lyngby BK var bedst til at udnytte i første halvleg. Efter en god halv time fik de sparket bolden ind bag Andreas Hansen, og vi gik til pause bagud med 1-0.

I anden halvleg fik vi lagt et større tryk mod Lyngbys mål, men det var først dybt inde i overtiden, at vi fik prikket bolden over stregen. Kian Hansen kom først på en bold inde i feltet, og fik prikket bolden over stregen til stor forløsende for hele holdet og de mange medrejsende fans.

Kampen endte 1-1, og cheftræner Johannes Hoff Thorup var tilfreds med det ene point, selvom han havde håbet på mere.

- Det føles ret godt at få noget med herfra på trods af, at stillingen fortalte noget andet i store dele af kampen. Med kampens udvikling og spillet på banen in mente, synes jeg, at vi skal have mere end et point med hjem, men vi må også være tilfreds med, det vi får, når det falder så sent i kampen.

- Lyngby er et hold, der gerne vil trække tempoet ud af kampen, og det vidste vi også godt på forhånd, og det skal vi være bedre til at håndtere. Især i første halvleg skal vi løse det bedre. Vores boldomgang var ikke hurtig nok, og vi gav for mange indkast og dødboldsituationer væk, der tog tempoet ud af kampen. Omvendt synes jeg, at vi i anden halvleg er rigtige gode til at holde et højt tempo i kampen, hvor vi også sørgede for at spillet foregik på deres banehalvdel. Vi kunne og burde havde scoret mere end et mål i anden halvleg.

Debut og comeback

Der var også to nye - men meget velkendte - ansigter med til dagens kamp i Lyngby, da Andreas Schjelderup og Christian Rasmussen begge var med i truppen.

Både Andreas Schjelderup og Christian Rasmussen kom ind i løbet af anden halvleg, og var med til at lægge pres mod Lyngbys mål. Johannes Hoff Thorup var glad for at se dem på banen i FCN-trøjen.

- Det var dejligt at se dem begge i aktion og få to kvalitetsspillere ind fra bænken, som var med til at lægge endnu mere tryg på Lyngbys defensiv. De giver os endnu flere strenge at spille på offensivt.

Stor opbakning

Der var i dagens anledning mange FCN-fans, der havde taget turen til Lyngby, og cheftræneren er taknemmelig over den store opbakning han og holdet får. - Det er altid fantastisk at se så mange FCN-trøjer på tilskuerrækkerne, og vi nyder den gode opbakning, vi får lige pt. Det var også fantastisk at se, at der var fans med i Beograd i torsdags. Det handler også om, at både vi og fansene tager alle de oplevelser ind, vi kan, da det er fedt for os alle sammen at være i. Vi skal nok gøre alt, hvad vi kan for at give dem så gode oplevelser som muligt. Jeg håber, at fansene trods alt kunne se på spillet, at det var en fin præstation i dag, men vi havde ønsket, at vi kunne give dem et bedre resultat.