FCN vinder sikker 2-0 sejr i Aalborg

17.09.2023 13:43

FC Nordsjælland er fortsat ubesejret i Gjensidige Kvindeligaen, efter at det søndag eftermiddag blev til en 2-0 sejr på udebane over AaB.

FC Nordsjælland tog teten fra start og pressede hjemmeholdet fra AaB langt ned på egen halvdel.
Derfor var det bestemt ikke ufortjent, at Emilía Ásgeirsdóttir kunne bringe FCN foran efter et kvarter, da hun med en følt inderside udplacerede Maja Baun i AaB-målet.

Minuttet senere var Princess millimeter fra at fordoble føringen, da hun med en flot dribletur gennem AaB-feltet fik sendt en afslutning afsted, som strøg akkurat forbi stolen.

Hjemmeholdet fik gradvist ædt sig mere ind i kampen - dog uden at skabe reelle chancer. Og lige inden pausefløjt kunne Emilía Ásgeirsdóttir fordoble både føringen og sin egen målkonto. 18-årige Ásgeirsdóttir viste køligt overblik og så, at Baun havde bevæget sig lige lovligt langt ud i feltet. Det blev straffet prompte af Emilía Ásgeirsdóttir, der elegant chippede bolden over den sagesløse keeper, som blot kunne se til, da den passerede stregen til stillingen 2-0.

Endnu et Clean Sheet
I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, men det var stadig FC Nordsjælland der kreerede de største chancer. Flere scoringer blev det dog ikke til og Cheftræner Chris Sargeant kunne derfor glæde sig over anden clean sheet inden for få dage, da det i onsdags blev til en 3-0 sejr i pokalturneringen over BSF.

- Jeg synes overordnet set, at det var en fin indsats, vi leverer i dag - og jeg er særlig tilfreds med, at vi endnu engang holder nullet. Det er rigtig vigtigt for os og bores udvikling, at vi er i stand til det. Og igen i dag står vi rigtig solidt i defensiven.

-Rent spillemæssigt kunne vi godt have gjort det bedre i dag, men AaB gør det også godt og er ikke en let modstander. Og jeg kan ikke sætte en finger på spillernes arbejdsindsats. De gav igen alt, de havde i sig.

- Så alt i alt er jeg rigtig glad for de tre point og for, at vi igen holder en clean sheet.

Med sejren har FC Nordsjælland nu hentet otte point i de første fire kampe i Gjensidige Kvindeligaen - og kan stadig kalde sig for ubesejrede.

Cheftræner Chris Sargeant og resten af FCN-truppen kan nu se ind i en landsholdspause før der igen er kamp lørdag den 30. september hjemme i Right to Dream Park mod Brøndby.