Dan Hammer indstilles til FC Nordsjællands bestyrelse

18.09.2023 07:00

FC Nordsjælland opruster med viden og erfaring inden for strategi, ledelse og branding, når Dan Hammer forventeligt indtræder som ny næstformand i klubbens bestyrelse, hvor han skal sparre med ledelsen omkring den fortsatte vækst og indfrielsen af potentialet.

Dan Hammer (59) er et velkendt navn og stemme inden for dansk topfodbold og sport. Han er administrerende direktør i Royal Arena og sidder i bestyrelsen for Skjern Håndbold og Wonderful Copenhagen.

Tidligere har han været administrerende direktør i håndboldens Divisionsforening og koncernchef i Parken Sport & Entertainment, ligesom han er en af forfatterne til bogen ”Hvor svært kan det være?” om ledelse og strategi indenfor den professionelle fodboldbranche (sammen med Mads Davidsen).

Nu kommer Dan Hammer til at bruge sin store erfaring og indsigt til at hjælpe FC Nordsjælland på vej mod at indfri endnu mere af klubbens store potentiale, når han tiltræder som næstformand i bestyrelsen, hvor han skal sparre med den daglige ledelse og repræsentere klubben i relevante sammenhænge.

"RtD og FC Nordsjælland er kommet meget langt i bestræbelserne på at skabe en unik, formålsbaseret og ikke mindst sportslig konkurrencedygtig udfordring i fodboldbranchen."

Dan Hammer