Et unikt fællesskab i midten af Farum: Mød Børnehuset Siv

12.09.2023 13:18

I hjertet af Farum ligger et helt særligt hus, der tilbyder et helt unikt fællesskab.

Børnehuset Siv er nemlig stedet for børn mellem 0-6 år, der på grund af et nedsat immunforsvar ikke kan gå i en almindelig institution. Disse børn og deres forældre vil normalt være tvunget til isolation i hjemmet på grund af smittefare, men i mere end 20 år har Børnehuset Siv tilbudt et fællesskab og et frirum for børn og forældre, der har de samme udfordringer og den samme, begrænsede hverdag.

I FC Nordsjælland har Børnehuset Siv altid haft en speciel plads, og vi har gennem de seneste mange år støttet arbejdet, ligesom fans af FC Nordsjælland også har mulighed for at støtte. Og nu er der mulighed for det igen.

Når Kasseløbet 2023 bliver skudt i gang den 13. september kl. 17:30, er Børnehuset Siv og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital de to formål, man støtter. Og skulle du ikke have mulighed for at løbe med i Right to Dream Park, kan du også støtte via MobilePay på 73674.

DHL Kasseløbet

Praktiske informationer:

Dato: Onsdag den 13. september

Tidspunkt: Vi mødes kl. 17:30 ved Right to Dream Park

Ruten: 1 kilometer lang rute i og omkring Right to Dream Park

Koncept: Løb så mange runder du kan på én time

Pris: 100 kr. pr. deltager

Tilmelding: Sker via billet.fcn.dk

Hvad støtter vi?

Vi løber igen i år for de to organisationer Børnehuset SIV og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, der hver dag arbejder for og med børn, som har brug for ekstra støtte.

Det indsamlede beløb går ubeskåret til de to organisationer, og vil blive ligelidt fordelt mellem Børnehuset SIV i Farum og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

 

Hvordan støtter jeg?

Du kan støtte ved at tilmelde dig som løber. Det koster 100 kroner at deltage, og du kan tilmelde dig her.

Du kan også støtte uden at løbe, og dette gøres gennem donationer via MobilePay på: 73674 (skriv 'DHL Kasseløbet 2023' som kommentar).