Andreas Schjelderup: Vil fortsætte, hvor jeg slap

01.09.2023 21:59

Fredag aften blev det officielt, at 18-årige Andreas Schjelderup vender retur til FC Nordsjælland på lejeaftale fra SL Benfica. 

Schjelderup forlod FC Nordsjælland til fordel for SL Benfica i januars transfervindue - og han forventer derfor, at han hurtigt kan træde ind i den samme rolle, som han havde, inden han skiftede til Benfica. 

– Jeg vidste, at hvis jeg skulle forlade Benfica, så ville FC Nordsjælland være det bedste valg for mig. Jeg kender alle i klubben, og jeg ved, hvordan tingene fungerer, så det kommer til at føles som om, jeg aldrig tog afsted. Jeg er vant til spillestilen og mentaliteten, så jeg håber at kunne forsætte, hvor jeg slap.

– Jeg ser frem til at se mine tidligere holdkammerater igen og forhåbentligt vinde nogle trofæer. Jeg er stadig en sulten spiller, der er kommet for at vinde fodboldkampe. Det er fedt at være tilbage, og det er godt at se så mange af de samme ansigter igen.

Skarp konkurrence 

Andreas Schjelderup har fra Portugal fulgt med i FC Nordsjællands kampe, og han vurderer, at de står et stærkere sted, end da han forlod klubben i januar. 

– FC Nordsjælland er blevet endnu bedre, end da jeg tog afsted. Alle er vokset, så jeg ser det som en rigtig god mulighed for at vokse endnu mere som spiller og få masser af spilletid, så jeg kan hjælpe holdet.

– Konkurrencen på holdet er blevet endnu større. Man ved, at der i FC Nordsjælland altid kommer unge spillere op, som gør det godt. Men jeg ser det som en styrke, at der er øget konkurrence på holdet. Det presser alle til at levere på et endnu højere niveau, så jeg glæder mig til at bidrage til holdet.

– Det har været fedt at følge med i FC Nordsjællands udvikling som hold og klub. Alle har løftet deres niveau og vokset tættere som hold, og der er kommet nogle gode spillere ind, så jeg glæder mig til at komme i gang, lyder det fra Schjelderup, som glæder sig til gensynet med FCN-fansene. 

– Jeg har fået mange beskeder fra fansene, så det er dejligt at se den støtte, jeg har modtaget. Det bliver dejligt at se alle på stadion igen.


Andreas Schjelderup får nummer trøje nummer 8 i den kommende sæson.