Røjkjær efter Future Cup: Godt at få scoret fire mål

02.10.2023 12:23

Vi spillede i dag Future Cup, da Aab gæstede os i Right to Dream Park. Vi vandt kampen 4-1 på mål scoret af Christian Rasmussen, to gange Benjamin Nygren og ét enkelt af Sindre Walle.

Vi fik efterfølgende en snak med assistenttræner Casper Røjkjær efter kampen.

– Det var godt at få scoret fire mål, men selvfølgelig også ærgerligt at vi fik lukket ét enkelt mål ind. I første halvleg synes jeg, at kampen var lidt for åben, og at vi spillede lidt for individuelt i dag.

– Jeg roste drengene rigtigt meget i sidste Future Cup-kamp mod Brøndby, da vi arbejdede som et helt, men i dag synes jeg desværre, at vi lidt for meget spillede vores egen chance.

– Det fik vi rettet lidt op på i pausen – hvilket vi allerede kunne se effekten af efter kort tid i anden halvleg, hvor vi fik sat et godt kollektivt angreb sammen, hvor vi fik lavet et flot mål. Så det var positivt, og jeg synes også, at vi så nogle fine momenter over kampen.

Der er flere forskellige ting og måder, man kan bruge Future Cup-formatet til, siger Røjkjær yderligere.

– Vi prøvede Kaare Barslund af på en højreback og Mario Dorgeles i en lidt højere position, så det var fint at se, at vi kan få afprøvet nogle ting også.

– Det var rigtigt fedt at se Sindre Walle komme ind og score, hvilket han også har vist på U19. Så vi vil gerne bruge Future Cup som en måde, hvor vi kan se vores U19-spillere an, men omvendt har vi også nogle drenge i førsteholdstruppen som har brug for nogle minutter i benene.