Foto: Gonzales Sports Photo / Dejan Obretkovic

Hoff Thorup inden Brøndby: Vi skal fortsætte det positive momentum

28.10.2023 05:12

Torsdag aften stod den igen på europæisk fodbold, da vi var en tur i Slovakiet for at møde FC Spartak Trnava i den tredje kamp i Conference League-gruppespillet. Vi kunne rejse hjem med en 2-0-sejr, men der er ikke tid til at hvile på laurbærrene, da der allerede er kamp igen på søndag, når vi møder Brøndby IF på udebane i 13. runde af 3F Superligaen.

Kampen er den tredje udebanekamp på syv dage, hvor det i de to foregående er blevet til to 2-0-sejre, hvorfor cheftræner Johannes Hoff Thorup håber, at holdet kan føre momentummet med videre i weekendens kamp mod Brøndby IF.

- Det har været godt at se, og det har været to stærke indsatser af holdet de sidste to kampe, hvorfor vi skal forsøge at fortsætte det positive momentum på søndag.

- Vi kan selvfølgelig tage noget med fra sejren i Slovakiet. Nu har vi leveret to gode udebanekampe i streg, hvor vi har vundet begge kampe 2-0 med en god defensiv base i begge opgør. Så det bliver igen vigtigt for os at holde den gode, defensive struktur på søndag mod Brøndby, da det er udgangspunktet for en god præstation.

Det er anden gang i indeværende sæson, at vi møder Brøndby IF, og i den første kamp trak vi det længste strå og tog de tre point, da opgøret endte 3-1 hjemme i Right to Dream Park. Søndag spilles kampen på Brøndby Stadion, men Johannes Hoff Thorup påpeger, at de tre point stadig er ambitionen for FC Nordsjælland. - Jeg synes, det har været virkelig positivt at se vores offensive formåen på det seneste, hvor det er blevet bedre og bedre over de sidste par kampe. Det bliver selvfølgelig også vigtigt for os være skarpe offensivt på søndag, da vi tager til Brøndby med en ambition om at vinde.

Der er kickoff søndag kl. 18:00, og du kan se kampen på TV3+ og Viaplay.