Hoff Thorup efter Viborg: Det var en helstøbt præstation

22.10.2023 18:53

Søndag eftermiddag kunne vi igen notere tre point på kontoen, da vi i Viborg vandt med 0-2. Det var naturligvis en glad cheftræner, vi snakkede med efter kampen.

– Jeg synes, kampen siger meget om den gruppe af spillere, vi har. At vi kan tage herover i en periode, hvor vi har slidt lidt med det i Superligaen og så kontrollere så stærkt, som vi gjorde – det fortæller meget om vores gruppe af spillere.

– Det betyder meget, at vi igen formår at score i Superligaen. Jeg synes, at vi i dag er dygtige til at komme omkring deres felt og få skabt nogle situationer, som er farlige. Vi må også have tiltro til, at vi kan afgøre det, når vi kommer i de situationer. 

– I dag har vi marginalerne med os, hvilket vi ikke har haft i de foregående kampe. Kampbilledet viste, at vi var meget i og omkring Viborgs felt, hvor vi derfor ved, at så skal der ikke så meget til.

Vi lukkede ikke mål ind i dag, hvor vi i lange perioder formåede at holde Viborg for at få store chancer. Det er et element, Johannes Hoff Thorup er meget tilfreds med – og som holdet fokuserer meget på. 

– Vigtigt at vi spiller så god en kamp i forsvars-spillet, når der har været så meget fokus på vores offensiv – hvilket er fair nok. Men vi arbejder lige så meget i det defensive spil, og at vi skal være solide i alle kampe, vi spiller, og være rigtigt svære at score imod.  Det er et vigtigt element i vores spil, så vi ikke altid skal bruge så mange mål for at vinde kampe.

– Så det har i den her periode fyldt lige så meget som offensiven, selvom vi selvfølgelig godt har vidst, at vi skulle til at have hul på bylden med nogle mål. Så det var dejligt, da jeg synes, at det var en helstøbt præstation fra drengene i dag.

"Mod Spartak Trvana på torsdag kan vi godt forvente en kamp, hvor vi kommer til at være meget på bolden. Derfor var det i dag godt at se de gode bevægelser."

Johannes Hoff Thorup

Næste opgave for Superliga-holdet er allerede på torsdag, når vi igen spiller Conference League. Denne gang skal vi en tur til Slovakiet, hvor Spartak Trvana venter. 

Cheftræner Johannes Hoff Thorup mener, at det var positivt at se nogle gode bevægelser fra spillerne, hvilket vi også kan bruge i kampen på torsdag, hvor vi kan komme meget på bolden. 

– Mod Spartak Trvana på torsdag kan vi godt forvente en kamp, hvor vi kommer til at være meget på bolden. Derfor var det i dag godt at se nogle af de bevægelser, vi arbejder med til dagligt. Det var også godt at se, hvor meget opmærksomhed Ibrahim Osman trak sig ved at ligge inde i midten, hvilket giver noget plads til nogle af de andre spillere som så kunne skabe chancer for os. 

– Så jeg synes, det her var en god præstation med elementer, vi kan bruge fremadrettet og selvfølgelig også på torsdag i Conference League.