Hoff Thorup: Store dele af kampen lå til tre point

01.10.2023 15:30

0-0 stod der på storskærmen, da udekampen mod Vejle Boldklub søndag eftermiddag blev fløjtet af efter 99 langt hen ad vejen dramatiske minutter.

Trods stort overtag og et straffespark til Marcus Ingvartsen måtte Johannes Hoff Thorups tropper derfor sætte sig ind i bussen med et enkelt point.

– Det var en kamp, hvor vi havde kontrol i store dele af den, men det er frustrerende at tage herfra med ét point, fordi store dele af kampen lå til tre. Jeg er ikke så tilfreds med et kvarters tid midtvejs i første halvleg, men ellers synes jeg, at vi gør mere end rigeligt til at tage tre point med herfra, lød det fra FCN-cheftræneren efter slutfløjtet.

– Hvis man tager den positive vinkel på det, formår vi at skabe masser af chancer – men dem skal vi selvfølgelig også score på. Vi er fine til at komme rundt om dem, ind imellem dem og ned bag dem og dermed lave chancer på forskellige vis, hvilket jeg er ret tilfreds med.

– Men vi bliver selvfølgelig nødt til at kigge på, hvorfor vi ikke får scoret på de chancer, vi har. Især på bagkant af det antal point og sejre, vi har samlet sammen det sidste stykke tid. Så vi skal se på, om der er nogle ting, vi skal gøre tydeligere, træne tydeligere eller vi skal gøre bedre generelt.

– Vi bliver ved med at holde fokus på præstationen, og ser vi flere af de her indsatser med det her kampbillede, så kommer sejren snart – forhåbentlig torsdag og selvfølgelig også næste søndag.

Næste opgave er i UEFA Europa Conference League-gruppespillet torsdag aften hjemme i Right to Dream Park, når PFC Ludogorets fra Bulgarien kommer på besøg.

Der er kickoff kl. 21:00, og du kan sikre dig en plads til en europæisk aften i Farum via billet.fcn.dk.

Momentum i kampen

Kampstatistik