Hoff Thorup: Spillerne knoklede

29.10.2023 20:59

Søndag aften bød på en svær udebanekamp i Brøndby, hvor de fremmødte tilskuere fik intensitet, dramatik og tre mål. Desværre tilfaldt hovedparten af målene hjemmeholdet, der vandt opgøret med 2-1. Vores enlige scoring blev sat ind af Marcus Ingvartsen fra straffesparkspletten til stillingen 1-1 kort inden pausefløjtet.

Til trods for nederlaget var cheftræner Johannes Hoff Thorup tilfreds med store dele af det, han så søndag aften i Brøndby. – Jeg synes, at vi spiller en flot kamp, hvor vi i store perioder er gode i vores boldomgang og positionsspil. Vi starter kampen godt, men indkasserer et mål, hvor vi gerne må være bedre i vores defensive bevægelser og reaktioner. Men det er også det eneste kritikpunkt i første halvleg. Vi får slået godt tilbage og får lagt et tryk efter målet, og i starten af anden halvleg burde vi have scoret til 2-1. Så jeg synes, at vi spiller bedre end de nul point, vi står med nu.

Der var flere store chancer for både selv at tage føringen og udligne værternes, men Marcus Ingvartsens straffesparksscoring forblev vores eneste fuldtræffer. Og selvom det ærgrede cheftræneren, får de missede muligheder ikke lov til at løbe med overskrifterne. – Vi kan selvfølgelig ikke forvente stribevis af store chancer, så vi skulle nok have omsat dem, vi fik, lidt bedre. Men det er nu ikke det, der fylder mest for mig. Jeg er rigtig tilfreds med, at spillerne knoklede inde på banen, og selvom der er ting, der går imod os i dag, er spillerne fuldt fokuserede på næste aktion og på at udføre den så godt som muligt. Det imponerede mig. – Det er to gode hold, der spiller mod hinanden, og Brøndby er inde i et godt flow med nogle gode resultater. Så vi vidste også på forhånd, at det ville blive en vanskelig kamp og formentlig også en kamp i et højt tempo, og derfor hæfter jeg mig også mest ved, at præstationen var rigtig godt. At det så ikke ender med point, ærgrer os selvfølgelig, men jeg så en fodboldkamp, vi kan bygge videre på.